Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

CD Show Me Where To Sign


DatumIngezonden op: 14-10-2019 16:24 GebruikerIngezonden door: SteffiCookietje Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Rootstime

Tags: Binnenlands · Muziek

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

De Chris Eger Band bestaat naast de frontman Chris Eger (zang, gitaar) uit drummer Mark Clark (New Deal Rhythm Band, Chryslers) & bassist Tandall Eger. Zanger, songwriter en multi-instrumentalist Chris Eger is al 10 jaar actief in de muziek scene van Washington. Hij debuteerde in 2012 met een titelloos album en liet daarna even op zich wachten.
“ This is raw, powerful, handmade – in the USA!… “
Voor zijn nieuwe project ‘Show Me Where to Sign’ trok Eger naar Nashville en werkte hij er samen met co-songwriter, producer en gitarist Eric Heatherly. Het resultaat is 11 songs waar (dixit Eger) “rock en blues, country, funk en soul met botsen in een hedendaagse versie van vintage roots muziek”. Naast Eger en Heatherly zijn Stacy Mitchhart en de medeoprichter van de Ground Zero Blues Club in Clarksdale, MS, Gary Vincent de overige co-songwriters. Een lange rij sessie muzikanten (waaronder o.a. drummer Greg Morrow en bassist Eli Beaird) stonden met Bekka Bramlett (b-vocs) en Double Trouble’s Reese Wynans (orgel) in de studio.
Dat Chris Eger een begenadigd zanger is kan je al direct horen in de opener “Eatin’ Crow” en/of “Hippie Heart”, een van de nummers met backingvocaliste Bekka Bramlett. Zijn zangkwaliteiten leverden hem al 3 jaar op rij de nominatie “Best Male Vocalist” van de Washington Blues Society op. Soulvol en funky is “Last Addiction”, “Show Me Where to Sign” rockt en op “Somethin’ Ain’t Right” lijkt het leven een tranendal. Het funky “Too Much Fire” wordt nagezeten door het rockende “Wrong Five O’Clock” en vindt zijn rust in de bluesy ballade “You Can Run”. De afsluiter “SRV” is een “extended version” van het nummer dat Heatherly schreef.
‘Show Me Where to Sign’ van de Chris Eger Band is inderdaad een blues/album dat niet in één vakje kan geduwd worden. Met de meerdere stijlen die hij vlot aan kan zal hij zeker een breed publiek kunnen overtuigen.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.