Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Duoticket Volume Pass Brussels Pride op 18/05 + overnachting


DatumIngezonden op: 07-05-2024 07:54 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 07-05-2024 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 17-05-2024 EinddatumOrganisator: Stu Bru

Tags: Binnenlands · Muziek · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Op zaterdag 18 mei staat de LGBTQIA+-gemeenschap weer centraal tijdens de Brussels Pride. Die zal onze Europese hoofdstad opnieuw in regenboogkleuren hullen. Het thema dit jaar is Safe Everyday Everywhere. Een oproep voor een vrije en serene samenleving voor iedereen. Elke dag en overal.

Op zaterdag 18 mei trekt de Brussels Pride March door het centrum van de stad. In de Pride Village worden heel wat verenigingen verwelkomd. Op verschillende plaatsen in de hoofdstad zijn er optredens van artiesten uit de LGBTQIA+-gemeenschap en sympathisanten. De Rainbow Village en de bekende LGBTQIA+-zaken in de Sint-Jacobswijk in het stadscentrum nemen ook weer deel.
Brussels Pride Week

Maar de Brussels Pride start al voor 18 mei. Op woensdag 8 mei 2024 begint namelijk de Brussels Pride Week. Die gaat van start met een artistiek en activistisch evenement rond de Suzan Danielbrug. Het RainbowHouse (de Brusselse federatie van LGBTQIA+-verenigingen) en andere militante en artistieke groepen staken een uitgebreid en gevarieerd programma in elkaar voor de Pride Week. Plaats van het gebeuren is de Grands Carmes. Maar heel wat activiteiten vinden ook op andere plekken plaats. Op donderdag 16 mei trekt de Mini Pride door de straten van de Sint-Jacobswijk. Dat is meteen ook het startschot voor de festiviteiten tijdens het Brussels Pride-weekend. De stoet trekt ook voorbij Manneken Pis die voor de gelegenheid een speciaal ontworpen kostuum aantrekt.
Inclusief

De Brussels Pride is een inclusief evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Om er in alle rust van te kunnen genieten, zijn er op verschillende strategische plaatsen Safe Place- en Safe Healthzones ingericht. Daar kan je even op adem komen (Safe Place), je laten verzorgen door medisch personeel en/of melding maken van ongepast of aanstootgevend gedrag aangaande je gender en/of je identiteit (Safe Health). Ontdek het volledige programma van de Brussels Pride via brusselspride.eu.
Doe mee

Wij sturen jou en je +1 met een Volume Pass naar de Brussels Pride, waarmee je toegang krijgt tot de belangrijkste clubs van onze hoodstad. Inclusief overnachting!


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.