Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Advertise with us

Gratiz.be heeft dagelijks duizenden bezoekers. Wij bieden uw bedrijf, product of concept verschillende manieren om deze bezoekers te bereiken.

Banners: Op verschillende plaatsen op de website zijn er prominente banners. Wij gebruiken standaardformaten. Indien u wenst kan u een bepaalde ruimte exclusief gebruiken of in een rotatie te komen van max. 4 andere banners. Het is ook mogelijk om alle banners te gebruiken zodat uw product op de hele site in de spotlight wordt geplaatst.

Wedstrijden: In samenspraak met u ontwerpen we een wedstrijd die uw product, bedrijf of concept bekend maakt op een interactieve leuke manier. U kan in prijzen voorzien of wij voorzien zelf in prijzen. De bezoeker zal kennismaken met uw product, concept of bedrijf doordat hij bepaalde vragen voorgeschoteld krijgt.

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij staan ten dienste van uw bedrijf om u te helpen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan uw onderstaand formulier gebruiken of mailen naar info@gratiz.be.

Gratiz.be is onderdeel van TotalM. Wij voorzien altijd een factuur met BTW.

Bedrijf:
Naam Contactpersoon:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vragen en/of opmerkingen: