Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Duoticket avant-première 'Vergeet Barbara' 09/12 Studio 100 Pop-up Theater in Puurs


DatumIngezonden op: 24-11-2022 15:52 GebruikerIngezonden door: Answi Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 24-11-2022 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 09-12-2022 EinddatumOrganisator: Radio2

Tags: Binnenlands · Muziek · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

 

'Vergeet Barbara' is in feite een verjaardagsgeschenk van Gert Verhulst aan zijn grote idool Will Tura en is gebaseerd op de hits en de klassiekers van de Keizer van het Vlaamse lied.
40-45

Het idee voor 'Vergeet Barbara' is een gevolg van de samenwerking van Will Tura en Studio 100 naar aanleiding van de musical '40-45'. Gert Verhulst vroeg Tura en Steve Willaert om de muziek te componeren voor dat succesvol familiespektakel.
1976

Voor 'Vergeet Barbara' keren we terug naar de hete zomer van 1976, het jaar dat Lucien Van Impe de Ronde van Frankrijk wint. We ontmoeten Willy, die samen met zijn oudste zoon Arthur achter de toog van café 'De Sportvriend' staat.

De tweede zoon Achiel is vooral bezig met muziek en probeert door te breken met zijn rockbandje. De jongste zoon Albert is de oogappel van Willy, die hoopt dat hij dit jaar de kermiskoers wint. Als een zekere Barbara in het dorp komt wonen, verandert alles...
Indrukwekkende cast

In de hoofdrollen vinden Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans. De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door een 5-tal bijrollen, een 20-koppig ensemble, een spetterend live orkest én een 40-tal figuranten dat een muzikale en humoristische reis maakt door het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura! Een niet te missen spektakel dus!
Win een duoticket voor de avant-première!

Op vrijdag 9 december kan jij met z'n tweetjes gratis naar de avant-première van dé feel good musical van 2022! Geef antwoord op onze vraag en maak kans om als één van de eersten in Vlaanderen te gaan genieten van 'Vergeet Barbara'.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

Ingrid  01-12-2022 20:18

AFGELOPEN