Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

N'Sane Bittersweet Symphony aperitiefmand


DatumIngezonden op: 19-01-2022 20:29 GebruikerIngezonden door: SteffiCookietje Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Ambiance

Tags: Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Ben jij die mierzoete mocktails die je enkel onnodige tandpijn bezorgen ook beu? Snappen we, af en toe snakken we nu eenmaal naar een lekker drankje waar ons lichaam óók blij van wordt. Enter de alcoholvrije dranken van N’Sane die jouw leven op een gezonde manier meer smaak geven.
Dat de eerste coronagolf de creativiteit van ondernemers aanwakkerde, wordt bij N’Sane meer dan duidelijk. Tijs Callaerts, Thomas Wuyts en Tine Kok leerden elkaar toevallig kennen op een marktje. Tijs stond er met zijn gezonde soepjes van Soeprème en Thomas met zijn flessen Marula gin.

Gat in de markt
“Thomas had enkele cocktails gecreëerd met zijn eigen gin en bood die op het marktje aan. Passanten vroegen hem geregeld of hij ook wat alcoholvrije drankjes had klaarstaan, maar dat had hij op dat moment niet”, vertelt Tijs. Het zette de jonge Antwerpse ondernemers aan het denken. Waar heeft de markt al genoeg van en wat mist er nog? Alcoholvrije drank was het antwoord. “Ikzelf ben heel erg bezig met het gezondheidsaspect van voeding. Daarom had ik mezelf voorgenomen dat als ik iets nieuws zou beginnen, het wel iets gezond moest zijn. Ik zag het niet zitten om een alcoholvrij drankje in elkaar te steken dat vol ongezonde suikers zat. Zùsto, de Belgische suikervervanger, leek ons het ideale product om te verwerken in onze drankjes, wat N’Sane ook geschikt maakt voor mensen met diabetes.”

Echte drankjes, echte smaken
Zij die geregeld genieten van een alcoholisch drankje hebben wellicht een vertekend beeld van alcoholvrije drankjes. Toch zit het bij N’Sane anders. “Je kan N’Sane niet direct vergelijken met alcoholvrij bier of alcoholvrije gin, bijvoorbeeld. Wat ze daar doen, is het drankje maken en er vervolgens de alcohol uit wegnemen. Dan blijf je vaak achter met fletse smaken en daar zijn alcoholliefhebbers niet altijd fan van. Bij ons gaan we anders te werk: we vertrekken van een versgeperst sap – geen concentraat – en voegen daar verse kruiden aan toe. Ja, dan heb je een hele andere basis natuurlijk.”

Het idee dat zo’n alcoholvrij drankje alleen lekker is in een mocktail, willen de jonge ondernemers de wereld uit helpen. “Het mooie aan N’Sane is dat het zo veelzijdig is. Je maakt er heerlijke mocktails mee, maar je kan het evengoed gebruiken als basis voor een lekkere cocktail. Het voordeel voor de horecaondernemers? Ze hoeven slechts enkele flessen N’Sane in huis te halen en kunnen daarmee een uitgebreide kaart aanbieden aan hun klanten.” Uitbreiden zal het, want het gezonde drankje is daarnaast ook de ideale basis voor warme theetjes. “Dat proberen we tijdens deze koude wintermaanden vooral te promoten. Als je zo’n 3 cl Ginger Bomb of Pink Mary in een glas doet en daar heet water bijgiet, dan heb je een heel fruitige en smaakvolle thee.”

N’Sane possibilities
En alsof dat nog niet insane genoeg is, kan je de non-alcoholische drankjes ook verwerken in je maaltijden. “De Ginger Bomb bestaat voornamelijk uit verse gember. Dat kan je dus perfect verwerken in veel Aziatische gerechten.” Zo, redenen genoeg om je te wagen aan dit veelzijdige drankje, lijkt ons! Kan jij niet wachten om je leven meer smaak te geven met de drankjes van N’Sane? En kan zo’n apéro-avondje jou deze winter wel deugd doen? Dan heb je geluk, want Ambiance geeft samen met N’Sane een Bittersweet Symphony aperitiefmandje t.w.v. €56 weg. Moét jij die winnen? Vertel ons waarom in onderstaand vragenformulier en wie weet mag jij binnenkort van deze insane lekkere dingen proeven.

Wat er allemaal in zo’n aperitiefmand zit?

1 fles N’Sane Pink Mary
2 flesjes Fever Tree Mediterranean
1 potje gedroogde pompelmoes schijfjes
1 zakje picos naturel
1 potje roasted pepper tapenade
1 zakje crunchy sticks met olijfolie
1 zakje Quillo chips Lemon & Pink Pepper


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.