Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Boek: Het woord – Luc Vos


DatumIngezonden op: 04-04-2024 19:43 GebruikerIngezonden door: Olijfje Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 27-03-2024 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 09-04-2024 EinddatumOrganisator: Thrillers & more

Tags: Buitenlands · Boek

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Op 29 maart verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de thriller Het woord van Luc Vos. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten (1 epub en 1 paperback), waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Nadat meerdere jonge vrouwen spoorloos zijn verdwenen, krijgt het team van de Antwerpse inspecteur Anne Verelst de opdracht te onderzoeken of de zaken verband met elkaar hebben. Het uitblijven van enig spoor van de vrouwen en de oorzaak van hun verdwijning zet het team behoorlijk onder druk, zeker wanneer de media aandacht aan de verdwijningen beginnen te besteden. De onrust groeit bij de inwoners van de stad. Wie is er verantwoordelijk voor deze verdwijningen? Wie is het volgende slachtoffer? En kunnen de predikant en zijn vrouw, die op elke straathoek lijken op te duiken om het gospel te verkondigen, iets gezien hebben dat Anne kan helpen?

Over de auteur
Al van toen hij nog maar net kon lezen, was boeken lezen een dagelijkse hobby voor Luc. Elk boek in de lokale bibliotheek werd verslonden, tot thrillers en fantasy zijn duidelijke voorkeur wegdroegen en Stephen King zijn favoriet werd.
Toch kwam zelf schrijven pas veel later toen hij in 2002 de eerste woorden van zijn fantasyverhaal Meriumbe, de vlucht van het Heilig vuur op papier zette dat in 2003 het levenslicht zag. In 2004 volgde het tweede deel en sindsdien is het schrijven niet meer gestopt, met vooral spannende verhalen in diverse formaten.
Als hij niet schrijft, verdeelt hij zijn tijd tussen zijn job als consultant in digitale projecten en zijn vrouw, zoon en hond waarmee hij in Heultje-Westerlo, de groene parel der Kempen, woont en graag de wereld rond reist.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.