Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Boek: Het boek met de gevaarlijke geheimen – Sandra J. Paul


DatumIngezonden op: 22-03-2024 19:12 GebruikerIngezonden door: Olijfje Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 20-03-2024 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 03-04-2024 EinddatumOrganisator: Thrillers & more

Tags: Buitenlands · Boek

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Op 4 april verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de jeugdthriller Het boek met de gevaarlijke geheimen van Sandra J. Paul. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De ouders van de twaalfjarige tweeling Otis en Bo verdwijnen zonder enig spoor na te laten. De politie staat voor een raadsel. Otis geeft zichzelf de schuld van het gebeuren. Weken later staat een zekere Francis voor de deur. Hij was ooit de collega van hun vader, maar na een felle ruzie werden alle banden verbroken. Hij beweert dat hij jaren geleden als hun voogd werd aangesteld in geval van nood en neemt meteen zijn intrek in het huis. Wanneer Otis Francis hoort praten over een bijzonder boek in de bibliotheek van zijn vader, is hij er meteen van overtuigd dat dit de reden is waarom zijn ouders moesten verdwijnen. Maar wat gebeurt er als iemand het boek zou openen?

Over de auteur

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende kinder- en jeugdboeken en psychologische thrillers. Daarnaast neemt ze af en toe een uitstap naar het Young Adult en het feelgood genre, en schrijft ze ook audioboekreeksen. Zij schrijft ook Engelstalig werk onder de naam Joanne Carlton. Meerdere van haar boeken werden genomineerd voor prijzen. Intussen werden ook meerdere titels verkocht voor vertalingen. Sandra schrijft ook graag spannende kortverhalen. Verschillende daarvan behaalden de shortlist van diverse wedstrijden. Sandra is samen met haar partner de bezieler achter uitgeverij Hamley Books, waar ze tevens ook de uitgever van is.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.