Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Tickets Isolde Lasoen


DatumIngezonden op: 01-01-2024 22:57 GebruikerIngezonden door: Bartst1967 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Ring TV

Tags: Facebook · Binnenlands · Muziek · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:


UiT met RINGtv
Weerfoto's
Win tickets voor CC Westrand
Op woensdag 17 januari (20u30) beklimt Isolde Lasoen het podium van CC Westrand in Dilbeek. Met haar nieuwste plaat zet ze zich terecht op de kaart als de Grande Dame van de Belpop. Dankzij RINGtv maak je kans op gratis tickets.
Meer dan alleen de drummer van Daan
Drummer en zangeres Isolde Lasoen staat allang niet meer alleen bekend als 'drummer van Daan'. Door de jaren heen heeft ze bewezen een veelzijdige muzikant te zijn die zich met veel passie en toewijding inzet voor diverse bands en projecten.
Na jaren side woman te zijn geweest, kreeg Isolde steeds meer zin om haar eigen band op te richten, te zingen en muziek te schrijven. Ze begon haar eigen band in 2012, bracht haar eerste EP L'Inconnu uit in 2014, en een paar jaar later componeerde en bracht ze haar eerste volledige album Cartes Postales (2017) uit.

Grande Dame van de Belpop
Op haar tweede solo album Oh Dear doet muzikante Isolde Lasoen nog meer dan ooit haar eigen ding. Toen ze in 2021 een flinke radiohit scoorde met haar versie van The Four Horsemen, de culthit van Aphrodite’s Child, gaf dat succes haar de goesting om aan een nieuwe eigenzinnige soloplaat te werken, zonder zich te wringen in het keurslijf van muzikale mainstream. Al haar invloeden, alles waar ze van houdt, laat ze doorsijpelen: van haar opleiding als jazzdrummer over vintage soundtracks en psychedelica tot progressieve rock, melancholische instrumentals en Franse muziek uit de jaren 70. Oh Dear! laat zich dan ook niet in één stijlvakje duwen. Of toch: ‘Deze plaat IS mijn stijl. Elke song heeft zijn eigen Isolde-achtige wereldje’.
Less is doorgaans more voor Isolde, maar in haar muziek mag het bombastisch zijn, met rijke arrangementen, een uitgebreid instrumentarium en meeslepende harmonieën. De drums, de vibrafoon en haar stem krijgen op plaat maar ook live de hoofdrol, en Isolde wordt zoals steeds bijgestaan door haar fantastische muzikanten. Verwacht je aan een gevarieerde, meeslepende en melodieuze set, een combinatie van filmische popsongs en sferische instrumentals.
Isolde rijfde de ene lovende recensie na de andere binnen met ‘Oh Dear’, scoorde overal - in binnen- en buitenland – 4 sterren, haalde wereldwijde radio-airplay en zette zichzelf hiermee definitief op de kaart als Grande Dame van de Belpop.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.