Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

de Rosalique Christmas Gift Set


DatumIngezonden op: 12-11-2023 15:34 GebruikerIngezonden door: Olijfje Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Nouveau

Tags: Buitenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Geef dit jaar jezelf of een ander zelfvertrouwen cadeau met de Rosalique Christmas Gift Set.

Tijdens de kerstperiode valt er veel te vieren met familie, eten en cadeaus. Het kan echter moeilijk zijn om van de kerstsfeer te genieten als je leeft met een huid die vatbaar is voor rosacea, roodheid, gevoeligheid en je je zorgen maakt over de zoveelste uitbraak.


Rosalique is een reddende engel, het bevat verzorgende ingrediënten als α-Bisabolol, Zeoliet, Provitamine B5, Urea en Shea Boter die bewezen effectief zijn tegen de rode huid, terwijl je ook de roodheid camoufleert en vol zelfvertrouwen kunt genieten van de feestdagen.

Christmas Gift Set
Met de originele cadeauverpakking in een uniek limited edition design geef jij deze kerst een uniek cadeau van Rosalique.


De Christmas Gift Set bevat de Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF 50 en de Rosalique Miracle Brush. Het ideale duo voor een egale teint tijdens de feestdagen. De Miracle Brush is volledig handgemaakt en van synthetisch haar, aluminium en een berkenhouten handvat. Til het aanbrengen van Rosalique naar een hoger niveau en zorg voor een perfecte en gelijkmatige verdeling van de formule.

The Gift of Confidence


Maak een mooi statement richting je dierbaren en geef de Christmas Gift Set aan iedereen die je een flinke dosis zelfvertrouwen gunt. Het complete verzorgingsproduct is ontwikkeld voor huidgevoeligheid en roodheid, maar inmiddels blijkt het multifunctionele aspect van de crème al jaren een succes bij het camoufleren van alle soorten roodheid in het gezicht. Dat maakt van Rosalique een veelzijdig cadeau voor verschillende huidtypen.

 

Je kunt Rosalique mengen met een foundation en gebruiken als getinte moisturizer, make-up primer of kleurcorrigerende concealer op rode plekjes. Het wordt beigekleurig wanneer je het uitsmeert tijdens het aanbrengen en geeft een lichte-medium dekking. Het beste is om met een kleine hoeveelheid op de Miracle Brush te beginnen en tot slot zachtjes met de vinger deppen voor het beste resultaat. Met de geavanceerde groene microcapsules met rijke pigmentatie, levert de 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula een direct camouflerend effect.

Nieuwsgierig geworden? Alle Rosalique producten zijn hier verkrijgbaar!

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 x de Rosalique Christmas Gift Set weggeven. Vul het formulier in, veel succes!


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.