Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Tickets voor 'Les Misérables' in Gent op 24/11


DatumIngezonden op: 07-11-2023 19:41 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Radio 2

Tags: Binnenlands · Muziek · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Met twee gratis naar 'Les Misérables' in Gent

De legende is terug! Studio 100 brengt een spectaculaire eigentijdse versie van de succesmusical 'Les Misérables', inclusief Vlaamse topcast. Dankzij Radio2 kan jij er op vrijdag 24 november helemaal gratis naartoe.

De musical was 25 jaar geleden voor het eerst te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg. Het was de eerste grote succesmusical in Vlaanderen en hierdoor een doorbraak van het genre bij het grote publiek. 

Topcast

Voor deze productie werd een cast samengesteld met de beste namen uit de lage landen: een combinatie van sterke Nederlandse acteurs aangevuld met Vlaamse namen. Zo geeft Nordin De Moor gestalte aan inspecteur Javert en zien we Ianthe Tavernier als Eponine die mag schitteren met het beklijvende solonummer "On my own" (Heel alleen). Jonas Van Geel speelt de rol van Thénardier, een herbergier met een discutabele reputatie.

Verhaal

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobserdeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Wil je graag met twee gratis naar deze spectaculaire musical? Het kan! Geef antwoord op onze vraag en misschien komen die twee tickets jouw richting uit!


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

Megske01  19-11-2023 20:50

Jean Valjean is de hoofdfiguur in de musical. Wie speelt die rol?