Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

een doos vol lekkers van Libeert


DatumIngezonden op: 31-10-2023 19:17 GebruikerIngezonden door: Olijfje Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 26-10-2023 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Deugenieten

Tags: Facebook · Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Chocoladebedrijf Libeert, dat al een eeuw lang de lekkerste chocoladefiguren en -tabletten maakt, komt met een gloednieuw product op de markt. Het Belgische chocolademerk lanceert de Hot Chocolate Bomb: twee melkchocoladefiguren in de vorm van schattige pinguïns gevuld met marshmallows.

Nu de koudste maanden van het jaar weer voor de deur staan maken we allemaal graag opnieuw tijd voor knusse momenten binnenshuis. En daar kan een overheerlijke warme chocolademelk niet bij ontbreken. Het Belgische chocolademerk Libeert zorgt alvast voor een nieuwe heerlijkheid: Hot Chocolate Bomb. Deze bevat twee melkchocoladefiguren in de vorm van schattige pinguïns gevuld met marshmallows. De ene pinguïn is Snorky en de andere Splash. Ze bestaan beide uit kwaliteitsvolle Belgische chocolade en hebben marshmallows binnenin. De pinguïns zijn gemaakt om te dobberen én te smelten in je tas warme melk.

“We willen constant blijven innoveren en denken al een tijdje na over een nieuw product dat je, net als onze andere chocoladefiguren, eerst met je ogen eet. De Hot Chocolate Bomb ziet er heerlijk uit en tovert een lach op ieders gezicht wanneer de chocolade smelt en de verrassing tevoorschijn komt. Mensen blij maken is ons ultieme doel en dat hopen we ook te kunnen doen met deze chocoladebom”, zegt Camille Van Damme, marketingmanager bij Libeert.

De verrassende chocoladebom laat je op elk moment van de dag genieten. Het is een ideaal vieruurtje na school, een perfecte combinatie met een brunch bij oma en opa of je kan er met het hele gezin van smaken tijdens een gezellig onderonsje onder een dekentje voor de haard. De Hot Chocolate Bomb met twee pinguïnfiguren uit Belgische melkchocolade gevuld met marshmallows is verkrijgbaar in supermarktketens Colruyt, Carrefour, Match en Okay. Vanaf midden november vind je ze ook in Delhaize en Cora.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.