Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Tickets voor Boektopia in Kortrijk


DatumIngezonden op: 30-10-2023 07:37 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 30-10-2023 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Radio 2

Tags: Binnenlands · Tickets · Boek · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Gratis met twee naar Boektopia in Kortrijk

Feest in Boekenland! Van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november is het tijd voor Boektopia! Het kloppende hart van Boektopia vind je dit jaar in Kortijk, maar het feest is in het hele land te beleven! En dankzij Radio2 kan jij helemaal gratis met twee naar Boektopia in Kortrijk Xpo. Speel dus snel mee om twee tickets te winnen!

Boektopia vindt dit jaar plaats van 28 oktober tot en met 5 november en zal één groot boekenfeest worden. Kortrijk Xpo wordt de centrale hub, maar Boektopia zal in zo een beejte in heel Vlaanderen te zien en te beleven zijn. In boekhandels, bibliotheken, scholen en op podia van literaire organisaties verspreid over het hele land zullen mensen hun hart kunnen ophalen aan boeken, auteursoptredens en leesactiviteiten. 

In de centrale hub van Boektopia, Kortrijk Xpo, zullen de lezers als vanouds kunnen snuisteren in de grootste boekhandel van Vlaanderen, waar zij honderden nationale en internationale auteurs zullen kunnen ontmoeten en er dagelijks kunnen genieten van tientallen boekpresentaties, debatten, workshops, auteurspodia, voorstellingen, signeersessies,...

Daarnaast worden ook heel wat belevingsparcoursen voor jong en oud opgezet: een crimi-speurtocht, food & drink-demo’s, een literatuurpodium, een voorleesbos, een luisterhuis, een podcaststudio en vele andere, verrassende activiteiten; allemaal om boeken te ontdekken, om te inspireren en te enthousiasmeren. Wie op Boektopia in Kortrijk boeken koopt, zal bovendien een boekencheque ontvangen ter waarde van 10 euro die tot begin januari in ongeveer 180 deelnemende boekhandels in Vlaanderen kan worden gebruikt.

Ook Radio2 is gek op boeken en kan dus niet ontbreken op dit boekenfeest. Op vrijdag 3 november trekt David Van Ooteghem naar Kortrijk om van daaruit zijn programma 'Spits' te presenteren, in het gezelschap van auteurs en bezoekers van de beurs!

Win een duoticket!

Ook zin om eens naar Boektopia in Kortrijk te gaan? Speel dan snel en maak kans op een duoticket. Wij geven je de naam van 4 auteurs, aan jou om aan te geven welk boek ze hebben geschreven.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.