Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Tickets Toto in Middelkerke op vrijdag 21 juli


DatumIngezonden op: 23-06-2022 15:09 GebruikerIngezonden door: Answi Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 23-06-2022 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 21-07-2022 EinddatumOrganisator: Radio 2

Tags: Binnenlands · Muziek · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

 

Op vrijdag 21 juli 2022 komt de legendarische Amerikaanse band TOTO naar Middelkerke voor een show in de Proximus Pop-up Arena. De show is onderdeel van hun Dogz Of Oz Tour. Speel mee en ga gratis genieten van de onvergetelijke hits van TOTO, denk 'Africa', 'Rosanna', 'Hold the Line', ...

De eerste successen behaalde de band in de jaren 80, maar de afgelopen jaren is TOTO opnieuw razend populair geworden. In 2018 vierden ze hun 40e verjaardag met een gloednieuw compilatiealbum met hun grootste hits, '40 Trips Around The Sun', en met wat hun meest succesvolle wereldtournee ooit zou worden.

Slechts weinig groepen hebben een grotere invloed gehad op de popmuziek: zowel de groep als de individuele leden van TOTO hebben hun stempel op de geschiedenis weten te drukken. De leden van TOTO zijn te horen op maar liefst 5.000 albums, die samen meer dan 500 miljoen keer over de toonbank gingen, en kregen meer dan 200 Grammy-nominaties achter hun naam.
Muzikale authenticiteit

Alles samengenomen heeft TOTO wereldwijd intussen meer dan 2 miljard streams op de teller. De band heeft dan ook een volledig nieuwe generatie fans kunnen overtuigen. Na meer dan 40 jaar samen, duizenden muzikale credits en talloze awards is TOTO nog steeds een van de populairste bands ter wereld, zowel op het podium als in de platenwinkel. Ze inspireerden de sound en productie van heel wat andere artiesten en blijven alle verwachtingen overstijgen.

TOTO is synoniem met muzikale authenticiteit. Ze maken onlosmakelijk deel uit van onze popcultuur, als een van de weinige bands uit de jaren 80 die ondanks de veranderende trends en stijlen steeds relevant bleven, en zo meerdere generaties fans konden inspireren.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.