Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Aperitivo rond unieke charcuterie


DatumIngezonden op: 27-03-2022 13:45 GebruikerIngezonden door: Bartst1967 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 27-03-2022 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Elle

Tags: Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Waag je kans en neem deel aan een echte ‘aperitivo’ onder leiding van chef-kok Alex Joseph. Slechts 60 personen en hun partner worden uitgenodigd om te komen kennismaken met charcuterie die gemaakt is volgens een gecertificeerd en gastronomisch Europees vakmanschap.

Tijdens een verfijnde showcooking gaat chef-kok Alex Joseph aan de slag met diverse topproducten van de Europese gastronomie. Mortadella Bologna BGA* is gekookte worst met een hoogst unieke, intense en licht kruidige smaak. De Salamini Italiani alla Cacciatora BOB* zijn gemaakt van fijne stukjes varkensvlees en gekruid met zout, peper en traditioneel ook een snufje knoflook. De Cotechino Modena BGA* tot slot heeft een subtiele maar uitgesproken smaak. De chef-kok zal deze Europese vleeswaren verwerken in gloednieuwe recepten die speciaal voor de gelegenheid zijn ontwikkeld.

Restaurant Le Flore, een idyllisch adres in hartje Ter Kamerenbos, nodigt alle liefhebbers van het goede leven uit voor een exclusieve aperitivo. Schrijf nu in en neem deel aan dit unieke evenement op 21 april 2022 van 19 tot 22 uur.

Kom alles te weten over de geschiedenis van deze producten met een keurmerk en doe alvast inspiratie op voor je volgende etentje dankzij de vele tips van de chef. Die mag dan wel uit Graton in Californië komen en het vak hebben geleerd bij de grootste namen in de Verenigde Staten, uiteindelijk streek Alex Joseph in 2009 met zijn potten en pannen neer in Brussel. Als mede-eigenaar van restaurant Rouge Tomate in Brussel pleit hij voor een hedendaagse keuken van topkwaliteit en deelt hij graag zijn passie voor lekker eten.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.