Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Koelkast Samsung


DatumIngezonden op: 10-11-2021 12:00 GebruikerIngezonden door: Maximonstre Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 10-11-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 29-11-2021 EinddatumOrganisator: elle

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · 1000€+ · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Bespoke, een personaliseerbare koelkast, geheel in je eigen stijl: kleurrijk, flexibel, technologisch én op en top design. Bedankt wie?

De keuken: de plek waar we lief en leed delen, waar we samen plezier maken… Kortom, onze favoriete plek in huis. Logisch dus dat we het er cosy en stijlvol willen maken. Helaas is die saaie witte of grijze koelkast vaak een spelbreker. Maar dat is buiten de nieuwe Bespoke van Samsung gerekend, een modulaire koelkast die de look-and-feel van de doordeweekse koelkast probleemloos overstijgt. Flexibel, kleurrijk, praktisch, puur, innovatief en creatief… We komen woorden te kort om hem te omschrijven. Bovendien is het design personaliseerbaar, met een keuze uit tal van trendy kleuren en materialen, volgens jouw smaak, behoeften en interieur.
Een koelkast op maat, mooi én praktisch

Het is simpel: je creëert de koelkast waar je altijd al van hebt gedroomd of je kiest voor een kant-en-klaar model speciaal voor ons ontworpen. Eén of twee units, drie of vier deuren, met of zonder vriesmodule… Heb je veel of net weinig plaats, je stelt jouw Bespoke helemaal zelf samen. Zelfs de kleur: marineblauw, nachtblauw, lavendel, zwart, beige, één kleur of een mix? Jij beslist! Daarnaast is de Bespoke nog zoveel meer dan een uniek stuk decoratie. De innoverende functionaliteiten zoals de flexibele legplanken, de Metal Cool Plate, de super efficiënte isolatie en de ultrasnelle koeling maken van deze koelkast een must-have voor het optimaal bewaren van etenswaren.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.