Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Arrangement met overnachting voor 'Vurige Vijvers' in Genk


DatumIngezonden op: 29-09-2021 12:36 GebruikerIngezonden door: Ijsson Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 12-10-2021 EinddatumOrganisator: Radio 2

Tags: Binnenlands · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

 

Van zaterdag 30 oktober tot en met woensdag 3 november vormt het Molenvijverpark opnieuw het decor voor 'Vurige Vijvers', een heus licht- en vuurspektakel. Dankzij Radio 2 kan je er trouwens maximaal van gaan genieten. We geven niet enkel tickets weg voor het event, maar ook een overnachting aan het Molenvijverpark!

Eén route, twee werelden

Nieuw dit jaar is dat het parcours is opgedeeld in twee verschillende ‘werelden’ en dat het ook een stukje langer is dan bij de vorige edities.
 
Tijdens de wandeling, die in totaal ongeveer één uur duurt, passeer je eerst langs Schemerland, het lichtparcours. Hier staan magische en feeërieke lichtinstallaties centraal. Hier zal je bijvoorbeeld hologrammen (3D-beelden van objecten via lichtprojectie) treffen, iets dat nooit eerder is vertoond in onze regio. 

Wandel je verder, dan kom je in Vuurland. Daar wacht je een vuurspektakel door verschillende vuurartiesten en -installaties. Eindigen doe je in het Vuurdorp met horeca waar je terecht kan voor een hapje en drankje.

Meer beleving in het centrum

Bezoek je in de periode van Vurige Vijvers Genk-centrum? Dan geniet je daar ook mee van een vurige sfeer. Het centrum krijgt al enkele dagen voor het evenement een sfeervolle inkleding, met onder andere een videoprojectie op het Stadhuis van de Genkse Academies voor Kunst.

COVID Safe evenement 

Omwille van de gezondheid en veiligheid van de bezoekers en medewerkers is Vurige Vijvers een COVID Safe evenement. Naast het inkomticket is ook een geldig Covid Safe Certificaat voor alle bezoekers ouder dan 12 jaar nodig. De organisatie voorziet geen COVID-testen.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.