Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

uitnodiging voor 2 personen voor de pop-up, een draagtas vol goodies en de mogelijkheid om een haardiagnose uit te voeren, gevolgd door een kapbeurt door een Sisley-expert(e).


DatumIngezonden op: 20-07-2021 21:20 GebruikerIngezonden door: NS Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 19-07-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 09-08-2021 EinddatumOrganisator: Elle

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

WEDSTRIJD: VERWEN JE HAAR BIJ DE POP-UP HAIR RITUEL BY SISLEY IN KNOKKE
Gepubliceerd op 19 juli 2021
door Commercieel Team Hair
ELLE België en Sisley geven je een extra reden om samen met je beste vriend(in) naar de Noordzee te trekken: een teug frisse lucht, een weldadige pauze en de pop-up Hair Rituel by Sisley!

De luxueuze spa van het Maison Sisley in het hotel La Réserve kennen we al: een wellness- en verzorgingsruimte die volledig in het teken staat van onze huid en lichaam. Met ons door stuif- en zoutwater geteisterde kapsel in gedachten, heeft het beroemde cosmeticamerk nu ook een gloednieuwe zomerpop-upstore voor het haar geopend.

De pop-up Hair Rituel by Sisley is een exclusief salon en bevindt zich in de tempel van het ethisch shoppen in Knokke, de Sea Square. Dit tijdelijke pareltje wijdt ons in, in de geheimen van het Hair Rituel by Sisley-gamma, met zijn acht meermaals bekroonde efficiënte en zintuiglijke verzorgingen. Maar er is meer.

We leren er ook ons haar beter begrijpen, schuiven aan bij de 'knotjesbar' en volgen nocturne-workshops die de hele zomer door worden georganiseerd. Om uit te vogelen welk product bij onze haren past, kunnen we beroep doen op de "Hair Rituel Analyser". Dit geconnecteerde toestel analyseert de hoofdhuid en haarvezels. Zijn krachtige algoritme baseert zich op patroonherkenning en maakt op basis daarvan een betrouwbare en gepersonaliseerde diagnose op. Dat alles in exact tien minuten.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.