Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

CD's Josie Bello - Have purpose live long


DatumIngezonden op: 25-08-2020 12:06 GebruikerIngezonden door: Lien90 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Rootstime

Tags: Binnenlands · Muziek

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Josie Bello is een zangeres en songschrijfster uit Huntington, New York die als soloartieste optreedt, maar ook samen met haar echtgenoot Frank Bello in ‘Duo Bello’ en met haar begeleidingsband ‘The Kit House Band’ op het podium staat. In 2019 bracht ze haar debuutplaat als solo-performer uit met het tien songs tellende album “Can’t Go Home” dat op heel wat positieve perskritieken en behoorlijk wat airplay kon rekenen.

Alles was dus voorhanden om te werken aan songs voor een tweede soloplaat en die is er begin augustus 2020 dan ook gekomen in de vorm van het acht zelfgecomponeerde liedjes bevattende album “Have Purpose Live Long” dat door Mike Nugent werd geproduceerd. Deze producer en frontman-gitarist van de formatie ‘Cadillac Moon’ speelde zelf ook mee op gitaren, basgitaar, banjo en ukelele tijdens de opname van de plaat. Josie Belle speelde naast het zingen ook op keyboards en accordeon en voor enkele specifieke tracks kwamen er gastmuzikanten in de studio voor het inspelen op drums, percussie en fiddle en voor het toevoegen van backing vocals aan enkele liedjes.

De muziek die Josie Bello op deze plaat heeft verzameld is een mix van folk en country, waarbij wij vooral fan zijn van het laatstvermelde genre zoals gebracht in liedjes als de albumtiteltrack “Have Purpose Live Long”, “I Bleed Human”, “All It Takes Is Time” en “Twenty-Five Years” of in de countryrocksongs “Magic Of The Music” en “Party With The Saints”. Ook de akoestische folksong “Hole In My Life” aan het einde van de plaat behoort volgens ons ook wel tot het betere werk op dit tweede soloalbum van Josie Bello.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.