Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Boxspring Veldeman Bedding


DatumIngezonden op: 20-04-2019 10:06 GebruikerIngezonden door: Maximonstre Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 20-04-2019 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 13-05-2019 EinddatumOrganisator: Ellle

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · 1000€+

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Met 65 jaar op de teller is Veldeman een ‘ouwe rot’ in de beddenwereld. Toch is het familiebedrijf levendiger dan ooit. Dat viert Veldeman door een boxspring ter waarde van 5.000 euro weg te geven aan een van onze lezers!

Hasselt, 1954. Valère Veldeman, handelaar in touw, leert de winkeldochter van een meubelzaak kennen. Ze slaan de handen in elkaar en knopen de stalen veren, die de meubelmaker gebruikt in zijn fauteuils, aan elkaar tot een matraskern. Die werken ze af met een toplaag, bodem, en sierlijke rand. De Velda-matras is geboren.

Vandaag slapen honderdduizenden mensen in heel Europa in een Velda-bed. Toch blijft Veldeman voor 100% een familieonderneming. De hoogwaardige slaapsystemen, met als hoofdmerken Velda en Fylds’ (Het Belgisch bed), worden nog altijd met de hand gemaakt in de eigen ateliers in België.

Op zijn 65ste is Veldeman Bedding nog lang niet van plan op z’n lauweren te rusten. Zo wil het bedrijf op een nog duurzamere manier produceren. Velda Resleep bijvoorbeeld is een circulair slaapsysteem dat volledig uit recycleerbare en/of herbruikbare materialen bestaat.

Voor z’n 65ste verjaardag geeft Veldeman Bedding een luxueuze boxspringcombinatie weg ter waarde van 5.000 euro. De beige Velda Physio 3C biedt ergonomisch comfort met een optimale ventilatie en bestaat uit een elektrisch verstelbare boxspring, een hoofdbord, twee matrassen met kern van pocketveren (comfort naar keuze) en een topper van latex. De boxspring wordt geplaatst bij de winnaar thuis.

Neem deel en win een boxspring ter waarde van 5.000 euro!


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.