Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Forum

Gratiz.be forum / Gratiz.be / Winnaars / De kersentuin
Pagina:
-
moene

Gepost op:
14-11-2015
11:22 uur

Wedstrijden: 1

Aantal dagen lid:
3269 dagen

 

Je wint een duoticket voor de avant-première van "De Kerstentuin" op vrijdag 27/11/2015 met inleiding en rondleiding, die start om 18.30 u (voorstelling om 20 u)

“De Kerstentuin”

Verhaal:

Weduwe Ljubov Ranjevskaja keert terug uit Parijs naar haar ouderlijk huis in Rusland: een landgoed dat in de wijde omtrek bekendheid geniet om zijn oude kersentuin. Haar terugkeer is beladen. Enkele jaren eerder vertrok ze naar het buitenland, nadat haar man zich had dood gedronken en haar zoontje was gestorven. Het is haar vroegrijpe dochter Anja die Ljubov heeft overgehaald om terug te keren en de confrontatie met de herinneringen aan haar overleden kind aan te gaan. Deze emotionele geschiedenis wordt doorkruist door een ander, heel wat prozaïscher verhaal. Ljubov heeft schulden. Daardoor dreigt de kersentuin enkele dagen na haar terugkeer openbaar te worden verkocht, het huis te worden afgebroken en het landgoed verkaveld voor de bouw van buitenverblijven…

Voor Johan Simons is het werk van Tsjechov een late ontdekking. Na een regie van Oom Wanja in de Münchner Kammerspiele (april 2013) is het uitkijken naar deze Kersentuin. Temeer omdat Elsie de Brauw, na een weergaloze vertolking van Anna Petrovna in Luk Percevals regie van Platonov (NTGent, 2013), opnieuw de vrouwelijke hoofdrol voor haar rekening zal nemen.

Je mag je aanmelden aan de NTG balie, samen met een uitprint van deze mail,

Veel plezier!

Vriendelijke groeten,

Sabine Eeckhout

Administratief assistent

Radio2 Oost-Vlaanderen Gent

Martelaarslaan 232

9000 Gent

E-mail : sabine.eeckhout@vrt.be

www.radio2.be

Bericht Vrouwelijk User

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Pagina: