Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Forum

Gratiz.be forum / Saloon / Al de rest / Reactie van HLN op het vaststellen van verkoop van gewonnen tickets Doornroosje ...
Pagina:
-
dwuyten

Gepost op:
01-08-2018
17:35 uur

Wedstrijden: 382

Aantal dagen lid:
3017 dagen

Beste lezer

Tot onze spijt merken we dat vlak na de bekendmaking van de winnaars tal van de tickets op tweedehands.be en andere websites te koop worden aangeboden!

Weet dat dit verboden praktijken zijn!
Sinds 1 oktober 2013 bestaat er een verbod op de georganiseerde doorverkoop van tickets. Dat verbod is er gekomen omdat consumenten in het verleden vaak slachtoffer waren van woekerpraktijken en veel meer betaalden dan de originele prijs. Om de consument te beschermen is het dus verboden om handel te drijven in de doorverkoop van tickets.
Als je onverwacht een concert moet afzeggen en je het ticket wilt doorverkopen, geen probleem: occasionele doorverkoop is als particulier toegestaan, op voorwaarde dat je daarbij geen winst maakt en het niet gaat om een ticket dat je gratis had gekregen of had gewonnen.

Van diegene die we reeds opgemerkt hebben zullen wij alvast het ticket annuleren. Indien u deze intussen verkocht heeft zal uw koper geen toegang krijgen met uw tickets!
Bovendien noteren we deze namen ook opdat wij hiermee rekening kunnen houden bij toekomstige wedstrijden

 

E-I-N-D-E-L-I-J-K reactie van een (grote) organisator.

Dus wie zijn gat verbrandt, gaat op de blaren mogen zitten. Niet meer dan terecht.

Bericht Mannelijk User

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Pagina: