Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Uitje naar de Veluwe in hotel De Sterrenberg met diner


DatumIngezonden op: 22-02-2022 13:52 GebruikerIngezonden door: Tornadobel Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Would Be Chef

Tags: Buitenlands · Binnenlands · Reizen

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Ik zeg het al jaren: de Nederlandse gastronomie heeft een enorme inhaalbeweging gemaakt. De oude clichés over de Nederlandse keuken kun je gerust in de vuilnisbak kieperen. Je kunt tegenwoordig in heel veel Nederlandse restaurants super lekker eten op hoog niveau. Ik ben fan! De keuken is dan misschien wat minder schatplichtig aan de Franse keuken als de onze, maar men durft daardoor soms wel wat vaker inspiratie halen uit net iets andere, wat tropischer keukens. Soms uit de Scandinavische of de Aziatische, vaak uit die van de overzeese gebieden.

Nederland is voor mij ook een ideaal land om op culinaire uitstap te gaan, iets wat ik elk jaar verschillende keren doe. Vanuit ons land ben je er bijzonder snel, men spreekt er dezelfde taal, en natuur en cultuur zijn er bijzonder inspirerend. Nu we flink op weg zijn naar een vrije lente, en zowel de hotels als de horeca ook in Nederland ons weer volop kunnen ontvangen, is het echt het ideale moment om eens een culinair uitstapje naar onze Noorderburen te plannen. En ik mag meteen één van mijn ontdekkingen van 2021 cadeau doen, een etentje in het heerlijke restaurant Cèpes in het prachtig vernieuwde hotel de Sterrenberg in De Veluwe.

Als je nog nooit bent geweest in de Veluwe, dan kan ik jou deze heerlijke streek van harte aanbevelen, want het is één van de mooiste Europese natuurgebieden op slechts enkele uren rijden van België. Echt een topstreek! De Veluwe ligt in de Provincie Gelderland en bestaat eigenlijk uit twee nationale parken: Het Nationale Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. Ook zijn er meerdere kleinere natuurgebieden te vinden, ieder met een eigen beleving. Samen is het een gigantisch natuurgebied waar het heerlijk wandelen is en fietsen, en waar je lekker kunt welnessen.Meer informatie over een bezoek aan deze prachtige streek kun je vinden op de website visitveluwe.nl


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.