Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

CD ‘Change the show’ van Miles Kane


DatumIngezonden op: 24-01-2022 07:57 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 24-01-2022 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 30-01-2022 EinddatumOrganisator: Radio 1

Tags: Binnenlands · Muziek · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Win de nieuwe Miles Kane

In het putje van de winter rust de natuur en hunkeren mensen naar muziek die zacht als sneeuwvlokjes neerdwarrelt. Zonder het geknetter van hun haardvuur te overstemmen. ‘Change the show’ van Miles Kane is niet geschikt voor dat soort mensen. Miles houdt van luide, propvolle arrangementen die vogeltjes van voederplanken jagen. Phil Spector had Miles wel gemogen.

Voor de 40-plussers: Miles Kane werd 35 en worstelt daar hevig mee op ‘Change the show’. Je kent het gevoel. Voor de 30-minners: profiteer ervan, want Miles kan moeilijk geloven dat zijn jeugd al voorbij is. Maar zijn 4de album rekent ook af met Los Angeles waar hij zichzelf kwijt raakte. Miles Kane past beter in het land van Harry Kane. En hij is kwaad op de politiek. Boris Johnson zal het wel weer niet begrijpen.

Veel negatieve gevoelens verpakt in allesbehalve neerslachtige songs. Om ons en hemzelf moed in te pompen en deze donkere tijden met een maximum aan levenslust door te komen. Northern soul van een Liverpoolsupporter die door te vertrekken leerde, dat het nergens beter is dan thuis. De 35-jarige luistert tegenwoordig vooral naar Motown. Zoals zijn mum. En dat hoor je.

Miles Kane noemt ‘Change the show’ de plaat die hij al zijn hele leven wil maken. Promotalk of gerechtvaardigd? Ergens daar tussenin. Een stap naar het superstardom waar hij al jaren tegenaan schurkt. Als BFF van Arctic Monkey Alex Turner in The Last Shadow Puppets en recent nog secondant bij Lana Del Rey.

Niet het absolute meesterwerk dat die twee al wel op hun palmares hebben. Maar opnieuw een bevestiging dat dat zeker in hem zit. De beste verkenning van zijn potentieel tot nu toe. En hij is nog maar 35. Over 10 jaar beseft hij, zoals wij, dat zijn carrière nog maar net begonnen is.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.