Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

tickets tentoonstelling Brahms: Ein menschliches Requiem, Expo Solid Senses; film The card counter


DatumIngezonden op: 22-12-2021 08:41 GebruikerIngezonden door: Ijsson Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 27-12-2021 EinddatumOrganisator: Knack Focus

Tags: Binnenlands · Klanten · Muziek · Film · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

 

 

 

The Card Counter

Johannes Brahms is een icoon. Zeg Johannes, en je weet dat het om Brahms gaat. De opvolger van Beethoven, de sobere man die ernst hoog in het vaandel droeg, voorvechter van de klassieke tradities, innige vriendvan de Schumanns. Maar hoe goed kennen we Brahms echt? Hoe dicht laat hij ons bij zich komen in zijn muziek? We gaan op zoek naar de mens Brahms, in zijn Requiem en in de muziek van zijn goede vriend Robert Schumann. Met Vlaams Radiokoor, Jan Michiels, Inge Spinette, Ilse Eerens en Thomas Oliemans onder leiding van Bart Van Reyn op 8 januari in Flagey.

 

 

Solid Senses

 

 

Nog tot 16 januari

Solid Senses is de eerste monografische tentoonstelling over het Brusselse architectenbureau URA Yves Malysse Kiki Verbeeck. De expo behoort tot de reeks van tentoonstellingen, opgestart door A+ Architecture in Belgium en Bozar in 2019, gewijd aan Belgische architectenbureaus die de laatste jaren internationale aandacht hebben getrokken. In de tentoonstelling krijg je in een opeenvolging van zeer verschillende zalen een inkijk in hun werk dat de grens houdt tussen het rationele en het emotionele, het pragmatische en het intuïtieve, het functionele en het buikgevoel. Aan de hand van sculpturale maquettes, kortfilms en foto's ontdek je de gerealiseerde en nog lopende projecten van het bureau.

 

THE CARD COUNTER

Vanaf 29 december

Martin Scorsese stelt voor: The Card Counter, een duistere psychologische thriller met Oscar Isaac, Willem Dafoe en Tiffany Haddish.

Geregisseerd door Paul Schrader. William (Oscar Isaac) gaat gebukt onder zijn gruweldaden als gewezen soldaat in Irak. Na een verblijf in de gevangenis, vindt hij zichzelf opnieuw uit als professioneel pokerspeler. Op z'n eentje schuimt hij de casino's af, tot hij benaderd wordt door Cirk (Tye Sheridan). Deze kwetsbare jongeman verloor zijn vaderen wil maar één ding: wraak op de militaire kolonel die hij verantwoordelijk acht (Willem Dafoe). In zijn vriendschap met Cirk ziet William een kans om eindelijk iets goed te doen in zijn leven. Maar Cirk op het goede pad houden, blijkt moeilijker dan gedacht. Al snel kan William niet anders dan zijn verleden recht in de ogen te kijken...

 

Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.