Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Een draadloze hakmolen van KitchenAid


DatumIngezonden op: 15-12-2021 10:22 GebruikerIngezonden door: Maximonstre Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 15-12-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: elle

Tags: Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Hou je van kokkerellen maar wil je vermijden dat je aanrecht tijdens het bakseizoen in een slagveld verandert? Dan is de compacte, snoerloeze hakmolen van KitchenAid jou op het lijf geschreven.

Voor het bereiden van kruidige dips tot romige desserts heb je slechts één toestel nodig. En dat is de draadloze hakmolen van KitchenAid. Deze compacte keukenkampioen kan mixen, hakken, pureren en kloppen. Hij is eenvoudig schoon te maken en bovendien vaatwasserbestendig. De oplaadbare batterij is in twee uur tijd volledig opgeladen. Maar heb je haast? Geen nood: na 10 minuten opladen kun je al tot 11 uien hakken. Daarbij geeft het handige indicatielampje aan wanneer het tijd is om op te laden.

De draadloze hakmolen wordt samen met een roestvrijstalen mes en klopaccessoire geleverd. Twee snelheidsinstellingen zorgen voor het perfecte resultaat. Geen snoer betekent trouwens niet minder kracht. Zo kan je gebruikmaken van de pulseerfunctie door kort op de pulse/aan-knop te drukken en deze weer los te laten. Tenslotte bevat het deksel een kleine opening waarlangs je zonder problemen vloeistoffen zoals citroensap, olijfolie en meer in de kom druppelt.

Wil jij tijdens de feestdagen de heerlijkste maaltijden bereiken met de draadloze hakmolen van KitchenAid? Neem deel aan onze wedstrijd en wie weet mix, hak, pureer en klop jij binnenkort de heerlijkste bereidingen bij elkaar.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.