Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Een Tikka hoofdlamp van Petzl!


DatumIngezonden op: 23-11-2021 18:43 GebruikerIngezonden door: Vissie Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 29-11-2021 EinddatumOrganisator: Far Out

Tags: Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Klaar voor de donkerste maand van het jaar? Nog een cadeautje nodig voor in de zak van Piet of voor onder de kerstboom? Dan hebben we goed nieuws. Van Petzl mogen we namelijk niet één, niet twee, maar drie TIKKA hoofdlampen weggeven! Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig, dus waag je kans!

Topmerk Petzl hoeven we je als buitenmens waarschijnlijk niet meer voor te stellen. Het merk staat al decennia bekend als een pionier in accessoires en uitrusting om te klimmen, kamperen, wandelen, hiken of trailrunnen.

Win 1 van 3 Petzl Tikka hoofdlampen
De Tikka is een klassieker in de collectie hoofdlampen van Petzl. Het was ook de allereerste hoofdlamp van Petzl die gebruikmaakt van de led-technologie. Ondertussen zijn we enkele lampgeneraties verder en is de Tikka uitgegroeid tot een toplamp voor vele activiteiten.

Met drie lichtstanden pas je de lichtintensitiet en lichtbundel makkelijk aan. Je kan kiezen uit wandellicht, omgevingslicht of een verstraler. De Tikka heeft een maximale lichtsterkte van 300 lumen en schijnt maar liefst 65 meter ver. De rode lichtstand is vanaf 700 meter te zien en zorgt ervoor dat je elkaar niet verblindt.

Erg handig is de glow in the dark-ring, waardoor de lamp door zijn eigen licht extra wordt opgelicht en je hem ook van ver spot. Lang branden kan jij ook; tot maar liefst 120 uur per lading. In het laadhuis passen drie standaard AAA batterijen (inbegrepen). Maar net als de andere lampen van Petzl is de Tikka ook compatibel met de herlaadbare Core batterij (apart verkrijgbaar).

Comfort is eveneens verzekerd. De elastische hoofdband kan je wassen en pas je makkelijk aan je hoofdomtrek aan. De hoofdlamp weegt slechts 82 gram, inclusief batterijen. Hij heeft een waterdichtheid van IPX4 en kan dus prima tegen een plensbui. Je kan de Tikka tot slot makkelijk bevestigen aan een fiets- of andere helm.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.