Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Tickets Lumberjack doorheen het Nationaal Park Hoge Kempen op 29/12


DatumIngezonden op: 12-11-2021 06:24 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 29-11-2021 EinddatumOrganisator: Wielerverhaal

Tags: Binnenlands · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Win gratis tickets voor de Lumberjack: 60, 120, 180 of 240 km gravelen doorheen het Nationaal Park Hoge Kempen!

Kan je genieten van een flinke portie offroad? De Lumberjack is dit jaar aan zijn 4e editie toe en lokt tussen Kerst en Nieuwjaar honderden gravelliefhebbers naar Limburg voor 2 dagen gravelplezier: woensdag 29 december en donderdag 30 december. Op het feestmenu: liefst 2 keer 60 of 120 prachtige kilometers doorheen het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit jaar is het voor de 1e keer een 2-daagse, met op woensdag 29 en donderdag 30 december telkens andere routes. Haal het houthakkershemd maar uit de kast en geef Zutendaal in als bestemming op de GPS.

Gezelligheid troef

Er is niet enkel oog voor het sportieve, ook het sociale aspect geldt. Daarom wordt er in groep gestart. Je komt gedurende de dag vaak mensen tegen die ongeveer hetzelfde tempo rijden als jij. En dan raak je al wat sneller aan de praat met elkaar.

Comfort food voor echte mannen en vrouwen

Naast de gebruikelijke suikerwafels, wine gums en bananen worden bij de bevoorradingspost in een grote braadpan aan de lopende band pensen gebakken. En worden de gravelriders met soep verwend. Ondertussen worden buiten door de mekaniekers de afgesleten remblokjes, gebroken spaken, vastgelopen dérailleurs, … hersteld.

Another day in paradise

Het Nationaal Park Hoge Kempen is een gigantische groene long in de regio Genk-Maasmechelen. De glooiende bossen, heiden en zandgronden vormen een waar paradijs.

‘Atje voor de sfeer’

Nog voor hij de fiets kan afspuiten en opzij zetten, krijgt de vermoeide gravelaar een jenever in de handen geduwd. De DJ trekt een blik après-bikehits open. De Kwaremont stroomt rijkelijk uit de tapkranen, de hamburgers worden vlotjes tussen de pistolets geschoven. Vuurkorven en kerstbomen vormen de kers op de taart.

Wil jij graag meerijden? Meer info en tickets vind je op www.cafecoureur.cc. Maar als partners-in-crime mag WielerVerhaal ook 3×2 tickets weggeven voor de ride op woensdag 29 december 2021.

 


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.