Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Elektrische fiets van het merk Oxford t.w.v. 2000 euro


DatumIngezonden op: 30-09-2021 16:40 GebruikerIngezonden door: Stateofextasy Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 06-09-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 03-10-2021 EinddatumOrganisator: Liberale Mutualiteit

Tags: Binnenlands · 1000€+ · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

De zomervakantie zit erop! We kijken terug naar een ietwat grijze zomer met hier en daar een zonnestraaltje… Bij LM Plus kijken we steeds vooruit want na regen komt zonneschijn. We hopen dan ook in september nog een flinke portie vitamine D bij te tanken vooraleer we de herfst ingaan.

September is de maand waarin we met z’n alles meer aan de slag gaan na een deugddoend verlof, de kids opnieuw naar school gaan, waarin de herexamens eindigen en het nieuwe academiejaar de kop komt opsteken, enzovoort. Het is ook de maand waarin het sportseizoen opnieuw uit de startblokken schiet! We kunnen opnieuw naar de wekelijkse trainingen gaan, in het weekend een wedstrijd spelen… Ook de kids kunnen opnieuw gaan ravotten met de jeugdbeweging want ook daar start een nieuw werkjaar. Kortom, genoeg te beleven en om naar uit te kijken!

Om je te verplaatsen kan een e-bike handig van pas komen. Wij van LM Plus willen je daarbij een handje helpen, want als ziekenfonds hechten we een groot belang aan ieders gezondheid. Blijf in beweging en neem bijvoorbeeld eens meer de fiets voor verplaatsingen in de buurt bv. naar de supermarkt, de bakker, de sportclub of gewoon om een ontspannend ritje te maken. Een gezonde en milieubewuste alternatief tegenover de auto. Twee vliegen in één klap! En het liefst van al met de zon die september ons nog te bieden heeft op je snoet, zalig!

Speel mee met deze wedstrijd en maak kans op een elektrische fiets van het Belgische kwaliteitsvolle merk Oxford ter waarde van 2.000 euro! Het specifieke model is de ‘Oxford Cambridge shimano nexus 7’ in het kleur gungrey, 418Wh batterij. De winnaar kan heren- of damesmodel kiezen.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.