Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Duoticket Quatuor Van Kuijk 3/10 Circus Vitrine Perplx


DatumIngezonden op: 22-09-2021 13:05 GebruikerIngezonden door: Ijsson Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 28-09-2021 EinddatumOrganisator: Knack Club

Tags: Binnenlands · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

 Zondag 3 oktober

 

De carrière van het jonge Franse Quatuor Van Kuijk werd in2013 gelanceerd, na het winnen van de Trondheim International Competition voor jong talent in Noorwegen. Twee jaar later werd het kwartet BBC New Generation Artist. Tijdens zijn debuut in Flagey brengt het Mozarts intense Dissonanzenquartett, en ook Mendelssohns Zesde Strijkkwartet, zijn laatste voltooide meesterwerk en hommage aan zijn overledenzus Fanny. 

 

In het kader van het String Quartet Weekend: Zowel voor de grootste componisten als voor muzikanten overalter wereld is het strijkkwartetgenre het summum waarin ze huntalent en muzikaliteit tonen. Nu eens intiem, dan weer virtuoos ofwervelend,... Het strijkkwartet inspireert iedereen, waaronder talvan schrijvers en filmregisseurs. Ook voor Flagey is het een van de favoriete muziekgenres. Enkele meesterwerken uit het repertoireworden op zaterdag 2 en zondag 3 oktober in de kijker gezet. 

8, 9 en 10 oktober

 

Maak kennis met de boeiende toekomst van circus, PERPLX zet namelijk volop in op jonge makers en frisse creaties. Circus ontwikkelt zich meer en meer tot een volwaardige kunstdiscipline die de grenzen van zijn eigen circustechnieken multidisciplinair verkent.Tijdens het weekend van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober presenteren Luuk Brantjes (NL), Circus Katoen (BE), Camille Paycha (BE), Kirn Cie (FR), Cie Un loup pourl'homme (FR), Sinking Sideways (BE), Common Ground (BE/DE), Jessica Hellmuth (US) en Kolja Huneck (DE) hun nieuwe voorstellingen die allemaal op één of andere manier het fascinerende universum van circus exploreren. Van acrobatisch tot dansant, van poëtisch tot geweldig. Maar allemaal met het lichaam centraal.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.