Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Een prachtige halsketting van Bergman Jewels twv € 1.950


DatumIngezonden op: 21-09-2021 12:13 GebruikerIngezonden door: Lien90 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 21-09-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 18-10-2021 EinddatumOrganisator: Feeling

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · 1000€+ · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

De Antwerpse Isabelle Bergman groeide op tussen de kunst en de juwelen. Haar vader was actief in de diamanthandel. Als jong meisje al was Isabelle dol op mooie dingen. Het duurde niet lang voor ze zelf juwelen begon te ontwerpen. De eerste daarvan waren voor familie en vrienden, maar drie jaar geleden overtuigde een vriendin Isabelle om er meer mee te doen en startte ze haar eigen merk op, dat ze nu volledig zelf ontwerpt en verkoopt, zonder tussenpersonen. Van dit eigen merk, Bergman Jewels, mogen wij deze maand een prachtige halsketting ter waarde van € 1.950 weggeven.

DARE TO BE DIFFERENT
De juwelen van de elegante, flamboyante Isabelle herken je meteen aan hun kleurrijke, expressieve stijl. De ontwerpster werkt graag met grote, kleurrijke halfedelstenen. “Niet alleen omdat die vaak betaalbaarder zijn dan diamanten,” legt Isabelle uit. “Maar ook omdat ik de spirituele betekenis die eraan gegeven wordt interessant vind. Bovendien is geen enkele steen hetzelfde, waardoor elk juweel een uniek stuk is.”

De stenen voor de ringen, oorringen, armbanden en halskettingen van Bergman Jewels worden doorgaans in 18 karaat goud gezet, en dit door de beste Belgische ambachtslieden. De stijl van de collectie kun je best omschrijven als hedendaags met een knipoog naar art deco. Door de onverwachte kleurencombinaties die Isabelle maakt, springen de sprankelende kunstwerkjes meteen in het oog. Haar statement pieces worden dan ook over de hele wereld verkocht. In België zijn de juwelen verkrijgbaar via de instagrampagina van Bergman Jewels en bij de boetiek ENES in Antwerpen. Isabelle ontvangt klanten trouwens ook graag om samen een uniek, op maat gemaakt juweel te creëren.

De fascinatie van Isabelle voor de prachtige, natuurlijke kleuren van edelstenen vertaalt zich in een unieke collectie kwalitatieve haute-couturesieraden in onverwachte kleurencombinaties. Ook de handgemaakte ketting die wij deze maand mogen weggeven, met blauwe Sky Topaze-steen, roosgoud en hoogwaardige diamanten getuigt van durf en originaliteit. Als een glamoureus kunstwerk geeft de halsketting elke outfit een originele touch. Want zoals Isabelle’s motto luidt: “Het leven is aan zij die anders durven zijn”.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.