Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Het Ottolenghi kookboek


DatumIngezonden op: 19-07-2021 09:20 GebruikerIngezonden door: Biker77 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 19-07-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 31-07-2021 EinddatumOrganisator: Njam

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Boek · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Op njam! is Yotam Ottolenghi sinds kort te bekijken in het zonovergoten programma “Mediterranean Feast”, een culinaire en culturele ontdekkingsreis. In deze serie onderzoekt hij het Middellandse Zeegebied, waar gerechten zijn ontstaan die, hoewel ze getuigen van de geschiedenis van de steden en eilanden, ook buitengewoon lokaal en uniek zijn. Het is een persoonlijke reis van inspiratie, die de aanzet geeft tot nieuwe smaken in zijn eigen recepten. Yotam Ottolenghi heeft de manier waarop we koken, eten en mediterrane gerechten bekijken, getransformeerd.

Ben jij ook helemaal fan van de Midden-Oosterse keuken en kan je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met zijn recepten?
Dan hebben we goed nieuws voor jou! De komende weken schenken we elke week maar liefst 3 exemplaren van één van zijn kookboeken weg.

Deze week maak je kans op het Ottolenghi kookboek. In dit boek zijn 140 van de meest geliefde recepten uit de keuken van Ottolenghi verzameld: niet alleen heerlijke groentesalades, maar ook vis- en vleesgerechten en bovendien ruim aandacht voor brood en gebak. Voor deze nieuwe editie werd de tekst geactualiseerd en de vormgeving volledig herzien.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.