Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Het Ask Your Friends-kaartspel van Martini


DatumIngezonden op: 06-07-2021 14:44 GebruikerIngezonden door: Lien90 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 06-07-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 14-07-2021 EinddatumOrganisator: Flair

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

De zomer is officieel begonnen én die verdomde maatregelen zijn ein-de-lijk flink versoepeld. En… dankzij dat vaccin binnenkort in onze arm gaan we elkaar nu weer écht omarmen. Maar hoe worden we weer ons sociale zelve?

We leerden het afgelopen jaar weer van de kleine dingen te genieten. Maar nu de lockdown ons niet meer beperkt, kunnen we niet wachten om weer tot in de vroege uurtjes met vriend(inn)en bij te kletsen. Psycholoog, relatietherapeut en auteur Marcelino Lopez verduidelijkt het belang van vriendschapsbanden in goede én in kwade dagen: ‘Goede sociale banden zijn een essentiële buffer om moeilijke tijden te overleven en gelukkig te zijn. Maar net zoals met al het mooie in het leven vraagt een goede vriendschap om aandacht en zorg.’

Maar hoe deden we dat ook weer, onze dierbare vriendschappen soigneren? Martini ontwierp samen met Marcelino Lopez een kaartspel dat kan helpen om weer verdieping te brengen in jullie vriendschap. Zo kunnen we die afgelopen rotperiode hopelijk snel weer vergeten.

Ask Your Friends
Neem dankzij het Ask Your Friends-kaartspel nog eens écht de tijd voor elkaar tijdens een uitgebreide aperitivo. Steek jullie tijd vooraf in lekkere hapjes bereiden samen, zet ondertussen jullie favoriete muziek op en ga als aperitief voor MARTINI Fiero. Dat is een 100% natuurlijke en eigentijdse vermout met een mix van citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en frisse witte wijn, die gemixt met tonic perfect tot zijn recht komt. Handig, want je hebt er verder helemaal geen werk aan!

Neem tijdens het borrelen om de beurt een kaart van de stapel, lees voor en leer elkaar nog beter kennen. Er zijn geen strikte regels voor het spel. Jullie spelen het dus helemaal hoe jullie het zelf graag willen. We kunnen je wel al verklappen dat er heel wat hilarische dilemma’s, eerlijke vragen en toffe gespreksstarters in het exclusieve kaartspel zitten.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.