Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Tickets voor Secret Garden in Handelsbeurs Gent


DatumIngezonden op: 28-06-2021 10:53 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 25-06-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 02-07-2021 EinddatumOrganisator: Knack Focus

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Muziek · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Win tickets voor Secret Garden 2021 in de Handelsbeurs!

Van 1 tot 7 juli opent de Handelsbeurs haar deuren weer voor publiek! Door middel van projecties transformeert de concertzaal voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Duik samen de zomer in met een reeks intieme concerten. Knack Focus geeft duotickets weg voor de concerten van Steiger, Echoes of Zoo, Go March en Rheinzand.

Steiger - dinsdag 6/7 om 19.30 uur - 5x2 tickets

AlsAnd Above All (2017, El Negocito Records) enGive Space(2018, Sdban Ultra) iets aantonen, dan wel dat Steiger niet zomaar een band is, maar ook een voortdurend work-in-progress. Zoekend naar de grenzen van jazz duikt de band enthousiast in hedendaagse muziek, elektronica, pop en vrije improvisatie. Toch blijven ze in essentie trouw aan het progressieve basisprincipe van het genre; dat van de flexibele transformatie.Hun nieuwe album The New Lady Llama (april 2021, Sdban Ultra) refereert aan de drang om een nieuwe sound te creëren. Steiger als verhalenverteller, zichzelf verliezend in verbeelding, en dat in een tijd waarbij de absurditeit van fictie wordt ingehaald door de realiteit.

Echoes of Zoo - dinsdag 6/7 om 21.30 - 5x2 tickets

MetBREAKOUT stuwt Echoes Of Zoo hun door adrenaline aangedreven jazzklanken naar almaar spannendere niveaus. Slechts zelden wist één enkel woord een volledige muzikale sfeer zo treffend te vatten: de kooi werd geopend en zal nooit meer worden gesloten. BREAKOUT viert dat losbreken en zoekt voortdurend naar onverwachte en opwindende ontmoetingen, zowel cultureel als muzikaal. Doordrenkt met een eclectische reeks Westerse, Oosterse en Afrikaanse invloeden laat Echoes Of Zoo die psychedelische en energetische jazz in alle vrijheid door de straten zwermen -- net zoals een wild dier dat net uit zijn kooi stapte en je plots recht in de ogen kijkt.

Go March - woensdag 7/7 om 19.30 uur - 5x2 tickets

Het Antwerpse trio Go March brengt een spannende mix van elektronica, postrock en ambient passages. In combinatie met hun futuristische sound landt dat 'ergens tussen dansmuziek en soundtracks voor nog te maken films'. Ze presenteren trots hun nieuwe mini-album III, uit bij dunk!records.

Rheinzand - woensdag 7/7 om 21.30 uur - 5x2 tickets

Als afsluiter van Secret Garden maakt het Gentse Rheinzand het feest compleet. Met hun tweede album duiken ze terug in de rijke geschiedenis van de dansmuziek, met knipogen naar psychedelische funk, disco-rock en wilde elektronica.

Rheinzand staat voor de creatieve masterminds Reinhard Vanbergen, bekend van de popgroep 'Das Pop' en Mo Disko, van het befaamde disco duo 'The Glimmers'. Samen met de zwoele vocal van Charlotte Caluwaerts zijn ze klaar voor een nieuwe festivalzomer. Op podium worden ze vervoegd door Stéphane Misseghers (dEUS) op drums en Bruno Coussée (MannGold) op bas.

Praktisch

  • Alle concerten gaan door in de Handelsbeurs concertzaal Gent
  • Handelsbeurs, Kouter 29, 9000 Gent
  • Meer info, maatregelen en tickets: handelsbeurs.be
  • Het volledig programma van Secret Garden kan je hier vinden

Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.