Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Côtes du Rhône workshop


DatumIngezonden op: 25-06-2021 13:43 GebruikerIngezonden door: Maximonstre Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 25-06-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 05-07-2021 EinddatumOrganisator: elle

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Wat is er nog leuker dan een e-pero? De online cursussen van de Côtes du Rhône Academy! Schrijf je in en maak kans om deel te nemen en je degustatiepakket te ontvangen. Appellations, druivenrassen, kleurtinten ... Na deze workshop hebben de Côtes du Rhône-wijnen voor jou geen geheimen meer.

Als er iets is dat we de laatste maanden hard gemist hebben, dan is het wel gezellig samenzijn met onze vrienden rond een heerlijk glaasje wijn. Die gezelligheid heeft altijd centraal gestaan bij de appellations Côtes du Rhône. Zij stellen daarom voor om dit concept over een andere boeg te gooien met een interactieve online cursus op 13 Juli 2021.

Eén uur lang dompelt, Jasper Van Papeghem, voormalig sommelier van het restaurant ** De Jonkman, adviseur en winnaar van de wedstrijd Beste Sommelier van België in 2017, je onder in de innemende sfeer van de Côtes du Rhône. Al je vragen worden beantwoord tijdens een vraag-en-antwoordsessie en samen met je groep ontdek je de kwalitatieve, toegankelijke en authentieke wijnen uit deze streek. Na afloop van de dynamische cursus heb je alle sleutelelementen in handen om de subtiliteiten van de wereld van de wijn te doorgronden. Tijdens de workshop deelt sommelier Fabrizio Buccela met veel passie zijn kennis over de wijn uit de Rhônevallei. Hij zal het onder meer hebben over de geschiedenis, appellations, druivenrassen, wijnbereiding, ... Ook de grondbeginselen, duurzame ontwikkeling en de rosé- en witte wijnen, de knowhow waar de Côtes du Rhône om bekend staan, zullen aan bod komen.

 

Of er ook geproefd gaat worden? Maak je geen zorgen, we hebben het beste voor het laatste gehouden! Voor de sessie krijgen de eerste 50 geselecteerden een box met drie stalen van enkele Côtes du Rhône 2021-topwijnen die voor jou geselecteerd werden door professionele Belgische sommeliers. Wat als je niet wordt geselecteerd? Geen paniek, je kan nog steeds deelnemen aan de workshop en ook deelnemen via de link die we zullen sturen naar je mailbox!

Leuke extra: neem deel aan de workshop en wie weet word jij de gelukkige winnaar van een Côtes du Rhône-pakket met een fles wijn en twee Côtes du Rhône-glazen!

Wil jij ook kans maken om deel te nemen aan deze exclusieve workshop en je degustatiepakket te ontvangen? Beantwoord dan de volgende vraag:


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.