Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Exclusief juweel van Antwerps it-label Elementals


DatumIngezonden op: 13-05-2021 14:17 GebruikerIngezonden door: Maximonstre Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 13-05-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 24-07-2022 EinddatumOrganisator: elle

Tags: Binnenlands · 1000€+ · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Elementals is een gloednieuw Belgisch juwelenmerk dat duurzame statement armbanden ontwerpt.

Oprichtster van het merk is juwelenontwerpster Salima Thakker, die haar liefde voor sierraden ontdekte tijdens haar artistieke studies aan het Royal College of Arts in Londen en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Dit voorjaar lanceert ze Elementals, een sierradenlabel met customizable schakelarmbanden. De juwelen zijn een hedendaagse interpretatie van de klassieke gourmet schakelarmband en kregen een veelzijdige, speelse twist. Ze zijn verkrijgbaar in tal van duurzame en kostbare materialen zoals roggenleer en luxura en dat in een uitgebreide waaier aan kleuren. Zo kan je je sierraad helemaal naar wens mixen en matchen en een unieke, persoonlijke look creëren. De armband heeft bovendien een handige magnetische sluiting, zodat je hem eenvoudig zelf kan aandoen.
Unieke lancering

Om het merk op een “covid friendly” manier te lanceren, creëerde Thakker een unieke, zwarte armband die vervaardigd werd uit het Belgische, sustainable materiaal Luxura. De armband werd afgewerkt met exclusieve diamanten in de sluiting, een concept dat nooit eerder door Thakker werd uitgevoerd. Op 13 mei wordt dit kostbare sierraad ingevroren in een gigantisch ijsblok dat je kan bewonderen in Knokke (Zeedijk 728, 8300 Knokke-Zoute), de eerste van vele pop-up locaties in Vlaanderen en daarbuiten. Het smeltproces zal een viertal dagen in beslag nemen en geeft meteen ook het startschot van deze lancering.

Wil je graag deze exclusieve armband met diamanten sluiting als ultieme accessoire? Goed nieuws, je kan dit bijzondere juweel winnen! Ga een kijkje nemen naar het ijsblok, raad correct wanneer het ijsblok volledig gesmolten is en wie weet neem jij deze prachtige armband mee naar huis!


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.