Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Garmin Venu 2 sporthorloge


DatumIngezonden op: 06-05-2021 14:01 GebruikerIngezonden door: B1nk Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 06-05-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Elle

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Multimedia

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Wil je je lekker in je vel voelen, dan is het cruciaal om goed zorg te dragen voor jezelf. Het gloednieuwe Garmin Venu 2 sporthorloge helpt je een handje om je leven zo happy & healthy mogelijk te maken.
Met de stijlvolle Garmin Venu 2 smartwatch track je een waaier aan sporten, zodat je op een eenvoudige manier nog beter kan worden in je favoriete workouts. Bovendien biedt het horloge begeleide lessen aan, handig wanneer je niet naar de gym kan. Ook voor wie graag loopt of fietst, is de Garmin Venu 2 een nuttige tool. Op de Garmin-app vind je verschillende trainingsplannen die je coachen om op een gezonde manier je doelafstand te bereiken. Dankzij de muziekfunctie kan je zowel muziek downloaden op het horloge als een verbinding maken met muziekdiensten Spotify en Deezer.
BODY & MIND IN BALANS
De Garmin Venu 2 is ook erg handig om je algemene gezondheidstoestand in de gaten te houden en bij te sturen zoals het opvolgen van je slaap en het tonen van je stress-niveau. Dat maakt de Venu 2 zo’n goede partner-in-crime, niet alleen helpt hij je om gezond te blijven, voldoende te bewegen en jezelf uit te dagen, maar het horloge zorgt er ook voor dat je goed luistert naar je lichaam, waardoor je helemaal in balans voelt.
Wil je zelf ook graag een Garmin Venu 2 horloge als je ideale sportbuddy? ELLE en Garmin geven 10 Light Gold & Rose Gold Venu 2S (40mm) sporthorloges weg! Neem deel en wie weet win jij een exemplaar!


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.