Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Kinderdesign stoel Mustela en Ecobirdy


DatumIngezonden op: 08-03-2021 13:32 GebruikerIngezonden door: Maximonstre Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 08-03-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 29-03-2021 EinddatumOrganisator: Elle

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Kinderen · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Mustela®, het bekende verzorgingsmerk voor de baby- en kinderhuid, slaat de handen in elkaar met het hippe Belgische label ecoBirdy® en upcyclet hun recycleerbare verpakkingen tot leuke kinderstoeltjes en lampjes.

Goed zorg dragen voor onze planeet is van cruciaal belang als we nog lang willen genieten van onze wondermooie natuur. Daarom is het erg belangrijk om duurzaam te leven en zoveel mogelijk te recycleren. Specialist van de babyhuid Mustela® draagt haar steentje bij aan een groenere en betere wereld door hun gerecycleerde verpakkingen te upcyclen tot schattige designspullen, samen met het Belgische ecoBirdy®. Deze exclusieve collectie wordt geschonken aan goede doelen die zich inzetten voor kinderen, waaronder Villa Rozerood en SOS Kinderdorpen.

Mustela® deed in 2020 een warme oproep om hun recycleerbare verpakkingen binnen te brengen bij een van de 250 deelnemende apothekers. Zo werden er talloze flacons ingezameld die in samenwerking met het duurzame designbedrijf ecoBirdy® werden omgetoverd tot kleurrijke, gespikkelde designspulletjes voor de allerkleinsten: een speciale editie van het populaire Charlie-stoeltje en van het schattige Rhino-lampje, dat de aandacht vestigt op bedreigde diersoorten. In totaal werden maar liefst 130 exemplaren gemaakt op basis van de gerecycleerde Mustela®-verpakkingen.

Wil je ook graag een kleurrijk stoeltje en neushoornlampje winnen van Mustela® x ecoBirdy®? Beantwoord deze vraag en win een set van deze leuke designspulletjes voor je kleine spruit.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.