Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Forcapil-kuur tegen haaruitval van 3 maanden


DatumIngezonden op: 04-03-2021 09:36 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 24-03-2021 EinddatumOrganisator: Elle

Tags: Schiftingsvraag · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Win een Forcapil-kuur tegen haaruitval van 3 maanden

Ervaar je veel stress en heb je de indruk dat je meer haar verliest dan gewoonlijk? Geen paniek, Arkopharma heeft de oplossing! Dankzij het voedingssupplement Forcapil Tegen Haaruitval blijf je je gezonde dos behouden. De formule geeft je haren een boost zodat ze minder snel uitvallen; tegelijk wordt hun groei gestimuleerd.

De huidige coronacrisis heeft het er niet makkelijker op gemaakt. De sedentaire levensstijl als gevolg van de huidige coronamaatregelen brengt voor veel mensen stress mee. En dat kan leiden tot reactieve haaruitval, vooral bij vrouwen. Intense vermoeidheid, een emotioneel schokkende gebeurtenis, gebrek aan vitamines, schadelijke invloeden van buitenaf (vervuiling, uv-stralen …) en hormonale schommelingen (zoals tijdens de zwangerschap of in de menopauze) zijn factoren die ook meespelen.

FORCAPIL, HÉT MIDDEL VOOR STERK HAAR

Laat stress de gezondheid van uw haar niet aantasten en probeer een voedingssupplement van Arkopharma uit. Met Forcapil® Tegen Haaruitval, een formule die speciaal is ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan, stimuleert u de groei, de ontwikkeling en de weerstand van uw haar.

Forcapil® Tegen Haaruitval heeft een driedubbele werking. Heermoes bevordert de haargroei en -sterkte, Venushaar voorkomt haaruitval. Vitamine B6 helpt dan weer de hormonale schommelingen te reguleren, terwijl vitamine B8 en zink het haar gezond houden. Deze ingrediënten voorzien tegelijk ook de haarwortels van vocht zodat ze op natuurlijke manier hun volume, kracht en weerstand terugkrijgen. De aanbevolen dosis is een kuur van ten minste 3 maanden met één tablet per dag, in te nemen bij het ontbijt.

Zin om deze kuur uit te proberen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en maak kans op een Forcapil-kuur Tegen Haaruitval van 3 maanden.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.