Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

VTech Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok


DatumIngezonden op: 03-03-2021 09:21 GebruikerIngezonden door: Oopsiedies Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 03-03-2021 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 19-03-2021 EinddatumOrganisator: Alles Over Speelgoed

Tags: Facebook · Buitenlands · Kinderen · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Hein Hert, Simone Schaap en wat dacht je van Gigi Giraf? Je kent de diertjes met deze briljante namen misschien al wel. Het zijn de Zoef Zoef diertjes van VTech. Ze staan bekend om hun vrolijke uiterlijk en makkelijk mee te zingen deuntjes. Echt een feestje voor kindjes tussen de 1 en 5 jaar. En er is ook een VTech Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok. Deze kun jij winnen tijdens onze feestmaand!

Zeven vrolijke nieuwe diertjes
Zoef Zoef heeft er onlangs weer leuke nieuwe diertjes bijgekregen. Namelijk Victor het vrolijke varken, Marjolijn het nieuwsgierige konijn., Maartje het avontuurlijke paardje, Suzy het slimme schaapje, Milou de vrolijke koe, Pim de brave puppy en Douwe Dalmatiër. Elk diertje heeft zijn eigen deuntjes. Die kun je horen door op hun koppie te drukken, maar de diertjes hebben ook een sensor. Die reageert als de diertjes op bepaalde plekken op het speelgoed staan.

Het VTech Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok heeft bijvoorbeeld in het hok een sensor en op de schommel. Als Douwe de Dalmatiër daar op staat, begint hij een leuk liedje te zingen of zegt hij een zinnetje. Leuk voor die kleintjes om te leren zingen en praten! Daarnaast is het speelgoed ook goed voor de motoriek.

Het hondenhok heeft bijvoorbeeld een schommel die kindjes heen en weer kunnen duwen, een deurtje dat open kan en verschillende klepjes om open en dicht te doen.

Ook leuk om uit te breiden!
Wat ik zo leuk vind aan dit speelgoed is dat je het bij succes altijd kunt uitbreiden met een volgende verjaardag of bijvoorbeeld met Sinterklaas. Zo kun je er een mooie baan (avonturenpad) aan vast maken en daaraan kun je bijvoorbeeld ook weer een andere set van Zoef Zoef verbinden zoals de klimboom of de avonturenjungle. Genoeg mogelijkheden en uitdaging dus!

Een succes bij de peuter!
Het VTech Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok is hier ontzettend goed in de smaak gevallen. Onze jongste van 2,5 wil normaal eigenlijk vooral met poppen spelen en verder verkleedt ze zich het liefst elke dag als ballerina of prinses. Ze heeft weinig speelgoed waar ze echt even mee gaat spelen. Met deze set doet ze dat wel. En o wee als grote broer er aan zit!

Zoef Zoef nodigt uit tot spelen, is stevig en de kleurtjes zijn natuurlijk super vrolijk. En voor de papa’s en mama’s: wees niet bang voor alle muziekjes, Douwe heeft ook een uitknop aan de onderkant 😉

Win het VTech Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok!
Deze maand heeft Alles over Speelgoed een winmaand en wij mogen van een VTech Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok weggeven! Zo maak je kans:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op het dierenhok

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 20 maart 2021 bekendgemaakt.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.