Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

CD's Caleb Henry - California Mistake


DatumIngezonden op: 25-08-2020 12:21 GebruikerIngezonden door: Lien90 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Rootstime

Tags: Binnenlands · Muziek

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Een man die opvalt in de lange rij van personen met de naam Caleb Henry, is ongetwijfeld de man met de hoed met indrukwekkende gitaarvaardigheden, de pretentieloze alt-rockzanger, muzikant en songwriter uit Los Angeles, CA, Caleb Henry. Op de eerste plaats is Caleb een eenmansband. Niet muzikaal -zijn echte band, zo lees je verder in de line-up, heeft zes spelers- maar hij is een geweldige organisator en promotor, die alle andere taken opzich neemt, waar een muzikant vandaag goed in moet zijn. Caleb speelt allerlei verschillende genres, van country tot rock en blues. Naast solo artiest speelt Caleb ook in de Californische pukband DKA, waarvan de leden Caleb’s begeleidingsband The Customs vormen. Beide bands bestaan uit: Ryan Moline (gitaar), Mason Haynie (viool, gitaar), Kolten James Knaub (drums), Micah Herman (bas, bvs), Jake Strommen (keys) en natuurlijk Caleb Henry (gitaar en zang) hemzelf.

Caleb Henry was ook al actief in de studio. Hij debuteerde in 2017 met de 5-track EP ‘Lost in the Particulars’, een release “waarop de nummers veranderen als pagina's in een fotoalbum”. ‘California’ is de opvolger die eerder dit jaar verscheen. Caleb Henry en The Customs openen het album sterk met de titelsong dat met de allures van een Southern rocker vlot uit de luidsprekers rolt. “Calling to You” is een relaxte countryachtige (naar het einde toe power) ballade, die je zoals “Travelin’ Pain”, op adem laat komen. “Shotgun Blast” rockt opnieuw even en, na wat Americana op “Every Part of Me”, “Sinner’s Prayer” en “Headed West” (met enkel zang en viool)is “Summer Gives to Fall” een relaxt country nummer, met daarin de viool van Mason Haynie die opnieuw opvalt. “Compromise Line” schudt dan iedereen wakker met een aanstekelige groove en “Ain’t Like the Rest” en “Lucy” zorgen ervoor dat het feestje nog even doorgaat. De power ballade “Long Road Home” is de afsluiter. Ze wordt mooi ingeleid op piano door Jake Strommen.

Wie houdt er niet van een “nieuwe” artiest die je met zowel talent als uiterlijke, je met zijn muziek even van je plek wegblaast? Zo iemand is Caleb Henry. Zijn nieuwe album ‘California Mistake’ is een topper!


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.