Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Een duoticket voor ‘Knives out’


DatumIngezonden op: 19-11-2019 19:52 GebruikerIngezonden door: Biker77 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 19-11-2019 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 25-11-2019 EinddatumOrganisator: Proximus Pickx

Tags: Schiftingsvraag · Dagelijks · Binnenlands · Film · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Vanaf 27 november kun je in de bioscoop gaan kijken naar ‘Knives Out’, een murder mystery met een topcast. Zin in? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een duoticket!Twee jaar geleden regisseerde Rian Johnson 'Star Wars: The Last Jedi' en ondertussen bereidt hij zelfs een nieuwe 'Star Wars'-trilogie voor. Tussendoor heeft hij nog tijd voor andere projecten. Met 'Knives Out' trekt hij de kaart van de murder mystery.

Benieuwd, en zin om deze film gratis te gaan bekijken in de bioscoop? Doe mee met onze wedstrijd, en met een beetje geluk vind je binnenkort twee tickets voor deze film in de brievenbus!

De befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) wordt dood aangetroffen in zijn landhuis, net na z’n 85ste verjaardag. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij krijgt af te rekenen met met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Deze mix van mysterie en humor blijft spannend tot de laatste seconde, en wordt vertolkt door een indrukwekkende cast met o.a. Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Don Johnson en Toni Colette.


 
 

Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.