Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Duurzame Bo design afvalemmer van Brabantia


DatumIngezonden op: 18-11-2019 16:08 GebruikerIngezonden door: Maximonstre Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 18-11-2019 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 21-11-2019 EinddatumOrganisator: elle

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Ken je de duurzame Bo afvalemmer van Brabantia al? Hij helpt je sorteren en recycleren in een handomdraai. En hij mag nog gezien worden ook! Haal dit knappe staaltje Dutch design in huis en je keuken ziet er meteen clean & green uit.

Natuurlijk staan we allemaal achter de zero waste-gedachte en slaan we Marie Kondo-gewijs massaal aan het ontspullen. Alleen is het iets moeilijker om die groene gedachte ook door te trekken in de keuken, de plek bij uitstek waar afval zich in sneltempo opstapelt. Etensrestjes, lege blikjes, oud papier, kapotte borden en groenafval: alles komt samen in de keuken. Nu bewust sorteren een nationale sport geworden is, zijn we meer dan ooit op zoek naar een slimme afvalemmer die afgestemd is op de uitdagingen van elke dag.

Naast praktisch en mooi moet hij ook in staat zijn om elk type afval in één, twee, drie te scheiden. Met de Bo-collectie van Brabantia haal je een knap staaltje Dutch design in huis dat het nuttige aan het esthetische koppelt. Of hoe de vuilnisbak een statement piece wordt in elk interieur, beschikbaar in zeven verschillende kleurvariaties. Kies uit vier standaardkleuren, matt steel fingerprintproof of twee ‘mineral sense of luxury’ kleuren.

Beantwoord onderstaande vragen en ontdek welke Bo het beste bij jou past. Met of zonder pootjes, small of plus-size, met een, twee of drie binnenemmers? Welke Bo staat straks bij jou te blinken?


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.