Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Hubelino Pi knikkerbaan XL


DatumIngezonden op: 15-11-2019 10:14 GebruikerIngezonden door: Oopsiedies Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: 15-11-2019 StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 22-11-2019 EinddatumOrganisator: Alles Over Speelgoed

Tags: Facebook · Buitenlands · Kinderen · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Wij schrijven met alle liefde over speelgoed en wanneer wij een toffe aanvraag krijgen zijn wij dan op voorhand eigenlijk al heel enthousiast. Ook in dit geval, want wij mochten de Hubelino Pi knikkerbaan XL testen. Al eerder schreven wij over de Hubelino Pi knikkerbaan en de mogelijkheden om dit te combineren met LEGO!

Wat is Hubelino Pi?
Maar wat is Hubelino Pi eigenlijk? We hebben het natuurlijk al verklapt het is een knikkerbaan. En deze is op de markt gebracht door het merk Hubelino. De meeste mensen kennen de Hubelino knikkerbanen die je kunt combineren met DUPLO, maar Hubelino Pi is juist te combineren met LEGO! Zie het verschil hieronder:

 

Met de toevoeging van Hubelino Pi is Hubelino niet alleen meer geschikt voor de allerkleinsten, maar ook voor oudere kinderen. De Hubelino die te combineren is met DUPLO is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. En Hubelino Pi is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

Hubelino Pi knikkerbaan XL
De Hubelino Pi serie bestaat uit meerdere knikkerbanen. Zo heb je de Hubelino Pi M knikkerbaan (99 onderdelen) en de Hubelino Pi knikkerbaan XL (246 onderdelen). Daarnaast heb je nog een uitbreidingsset en een kanon! Wij mochten de Hubelino Pi knikkerbaan XL testen!

De inhoud
Zoals gezegd bestaat deze knikkerbaan uit maar liefst 246 onderdelen. Tussen deze onderdelen vind je grondplaten, rechte stukken, bochten en ander constructiemateriaal. En natuurlijk een handleiding om in ieder geval één Hubelino Pi knikkerbaan XL te kunnen bouwen. Uiteraard zijn er nog veel meer opties, want het is te combineren met LEGO.

Hubelino Pi knikkerbaan - de inhoud
Hoe werkt het?
Wij besloten Hubelino Pi te leren kennen door de handleiding te gebruiken en de knikkerbaan volgens de afbeeldingen op te bouwen.

Hubelino Pi XL knikkerbaan
Op elke pagina staan de onderdelen die je nodig hebt om te gaan bouwen. Deze werden uitgezocht door Fenna (5 jaar) en papa en Jamie (7 jaar) begonnen met bouwen. Hierbij is het belangrijk dat je heel goed naar de afbeelding kijkt om de onderdelen op de juiste positie te plaatsen.

Bouwen met Hubelino Pi
Bouwen met Hubelino Pi
Ook onze kat vindt het reuze interessant!
Tijdens het bouwen waren de kinderen al zo enthousiast dat ze even wilden testen of de bijgeleverde kogeltjes ook daadwerkelijk goed over de baan rolden. En geeft ze eens ongelijk, bouwen is leuk maar spelen nog leuker!

Hubelino Pi XL knikkerbaan bouwen
Hubelino Pi XL knikkerbaan bouwen
En langzaam aan begint de baan vorm te krijgen. Tot de Hubelino Pi knikkerbaan XL helemaal in elkaar stond. Eindelijk tijd om te spelen, want ja het bouwen van deze baan met 246 onderdelen neemt wel even wat tijd in beslag! En uiteindelijk was het papa die de knikkerbaan heeft afgebouwd.

Hubelino Pi XL knikkerbaan
Jamie en Fenna waren uiteraard wel weer van de partij toen er getest moest worden. Zouden de kogeltjes het hele parcours afleggen of is er iets niet goed gegaan? En dat bleek lastiger te zijn dan verwacht. De Hubelino Pi knikkerbaan werkt namelijk met een aantal onderdelen die een kogeltje verder vooruit schieten. Het eerste kogeltje lanceert als het ware het tweede kogeltje en zo door!

Kogeltje lanceren
Elke keer als je een kogeltje van de baan wilt laten rollen, moeten deze onderdelen goed geplaatst worden, dus dat was even oefenen.

Wat vinden wij van Hubelino Pi?
Oefening baart kunst zeggen ze en dat is zeker waar als je bezig gaat met de Hubelino Pi knikkerbaan XL! Als je begint met bouwen is het even goed opletten waar je alle onderdelen plaatst, mits je natuurlijk gaat bouwen aan de hand van de bouwtekening. Als dit niet het geval is, dan is het een kwestie van goed kijken en de mooiste banen bouwen.

Hubelino knikkerbaan
Hierbij kan je ook je eigen LEGO gebruiken, want Hublino Pi is 100% compatible met LEGO. Dus met een beetje fantasie bouw je de spannendste banen. Gebruik je voor jouw knikkerbaan de elementen waarbij de kogeltjes worden afgeschoten, dan is het passen en meten om deze juist te positioneren. Creativiteit, handigheid en inzicht zijn dus zeker nodig als je aan de slag gaat met de Hubelino Pi knikkerbaan XL.

Hubelino 440440 Knikkerbaanset XL
€ 156,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Koop bij bol.com

Mocht je bij het zien van de prijs nu denken, jeetje dat is wel veel geld. Dan kunnen wij je vertellen dat de set dit zeker wel waard is. De knikkerbaan lijkt in eerste instantie wat klein, maar wordt groter dan je denkt. En deze knikkerbaan gaat zeker jaren mee. Het heeft wat dat betreft de kwaliteit van LEGO een zal niet snel breken of op een andere manier kapot gaan. Het is een investering, maar je haalt er wel heel veel speelplezier mee in huis. Zeker voor kinderen die van bouwen (met LEGO) houden is dit een aanrader.

Win een Hubelino Pi XL knikkerbaan!
Wij vinden het dan ook supertof dat wij ook een Hubelino Pi knikkerbaan XL ter waarde van €156,99 euro mogen weggeven! En meedoen is heel eenvoudig, je hoeft hier alleen maar de onderstaande stappen voor te doorlopen.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Plaats een reactie onder het bericht en vertel ons voor wie jij de knikkerbaan wilt winnen

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 23 november 2019 bekendgemaakt.


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.