Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Boek 'Vrijmoed Eenvoud'


DatumIngezonden op: 08-08-2019 06:26 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 28-11-2019 EinddatumOrganisator: Would be chef

Tags: Binnenlands · Boek

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Win het boek Vrijmoed Eenvoud!

Onder het motto ‘Gewoonweg genieten met eenvoudige gerechten’ serveert chefkok Michaël Vrijmoed de meest smaakvolle gerechten in zijn restaurant Vrijmoed in Gent. Michaël heeft jarenlang ervaring opgedaan als rechterhand van driesterrenchef Peter Goossens. Sinds 2013 heeft hij z’n eigen stek Vrijmoed in Gent. Het restaurant kreeg ondertussen al twee Michelinsterren.

Michaël Vrijmoed bundelt nu zijn eenvoudige gerechten ook in boekvorm met als titel Vrijmoed Eenvoud. Of zoals Michaël het zelf zegt “elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir”. Resultaat is een kookboek waarmee werkelijk iedereen aan de slag kan. Vrijmoed liet zich trouwens inspireren door de gerechten uit z’n jeugd, z’n vele reizen en z’n eigen omgeving.

Het boek telt meer dan 50 eenvoudige gerechten die voorzien worden van de magic touch van Michaël zelf. “Want eten is genieten, een moment om elke dag weer naar uit te kijken! En dat verzamel ik allemaal samen in mijn boek Vrijmoed Eenvoud!” De prachtige foto’s zijn van de hand van Heikki Verdurme.

Uitgegeven door Lannoo, EAN 9789401457514, €29,99. Voor meer informatie surf naar de Lannoo website of de website van Vrijmoed.

Wil jij alvast aan de slag met het boek Vrijmoed Eenvoud? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet stap je binnenkort binnen in de wondere keuken van Michaël Vrijmoed. Veel leesplezier!


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.