Hier vind je links naar websites van artiesten of groepen waar je zelf gratis nummers (meestal in MP3-formaat) kan downloaden.

Arcanum
Arcanum is een Vlaamse pop-rock groep die Nederlandstalige muziek brengt. Met hun mix van stevige rocknummers en meeslepende popsongs behaalde Arcanum eind 2003 de finale van de Nekka-wedstrijd en stond de groep als laureaat van de Dag van de Student op het podium van de AB. Daarnaast is Arcanum geselecteerd als n van de zes groepen voor de nieuwe editie van De Kleine Avonden.
Website Klik hier [Probleem?]
Geplaatst door Joris <joris@gratiz.be>

Frans Joseph Goof
Hier kan je een vijftal nummers downloaden van Frans Joseph Goof. Klik op de hoofdpagina op ENTER om binnen te gaan, en vervolgens op audio/video. Dr vind je de nummers.
Website Klik hier [Probleem?]
Geplaatst door Joke <joke@gratiz.be>

Stef Bos
Maandelijks biedt Niemandsland je de mogelijkheid om een exclusieve MP3 van Stef Bos te downloaden. Door middel van deze maandelijkse MP3 kunnen liefhebbers van de muziek van Stef Bos kennismaken met ander werk dan te beluisteren is op de albums die hij heeft uitgebracht. De keuze zal gemaakt worden uit een groot aanbod van niet op CD verschenen nummers, nummers van Stef die door anderen zijn opgenomen, live-opnamen en niet eerder verschenen nummers uit Stefs eigen archief.

De nummers die aangeboden worden staan slechts n maand online. Eerder aangeboden MP3's worden niet opnieuw aangeboden. Kom dus tenminste eenmaal per maand langs om naar de aangeboden track te luisteren.
Website Klik hier [Probleem?]
Geplaatst door Joke <joke@gratiz.be>

Van Katoen
Lef! Zo heet het nieuwe album VanKatoen. Vet, bruut en heftig. Luister zelf maar: je kan hem helemaal downloaden op hun site. Klik daarvoor in de linkerkolom op 'gratis'. Je moet wel een kort formuliertje invullen, dan krijg je de nieuwsbrief van Van Katoen, maar je kan je direct ook weer uitschrijven als dat moet...
Website Klik hier [Probleem?]
Geplaatst door Joke <joke@gratiz.be>

Unk!
Deze Belgische groep combineert pure dance (trance, techno, enz...) met rock en metal, en noemt dit nieuwe genre 'Dance Metal'. Op hun site staan hun volledige CD's (inclusief het artwork om zelf de CD-hoes te printen) in MP3's van zeer hoge kwaliteit.
Website Klik hier [Probleem?]
Geplaatst door Joke <joke@gratiz.be>

[Registreer je GRATIS] [Syndicate/RSS Feed] Per pagina:   van de 16 items   [Vorige] [1-5] [Volgende]