Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Reis naar Venetie


DatumIngezonden op: 05-07-2019 14:35 GebruikerIngezonden door: Rblrikske Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 26-07-2019 EinddatumOrganisator: Pcard

Tags: Binnenlands · Reizen

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

In het spoor van Spider-Man… naar Venetië!

Op 2 juli maakt Spider-Man een opzienbarende terugkeer op het witte doek, met een nieuwe episode: « Spider-Man : Far From Home ». Dit nieuwe opus in regie van Jon Watts (al achter de camera voor « Spider-Man : Homecoming » uit 2017), voert de door Stan Lee bedachte held ver weg van zijn gebruikelijke avonturen in New York.

Na de gebeurtenissen tijdens de episode « Avengers : Endgame » zal Peter Parker nogmaals proberen om de wereld te redden tijdens een zwerftocht waarin hij zijn vijanden moet bekampen op nieuwe grondgebieden: Londen, Berlijn, Praag, de Alpen en… Venetië.

Om dat te vieren, geeft Interparking in samenwerking met Sony Pictures een verblijf van drie nachten voor 2 personen in Venetië weg. Daar herbeleeft u de avonturen van de beroemdste van alle Marvel-superhelden. Wees klaar voor de « Far From Home Experience »!

Op het programma: bezoek aan het San Marcoplein, het schouwtoneel van de spectaculairste actiescènes van de film, en aan de beroemde Basiliek van San Marco. Vervolgens kunt u al uw zintuigen scherpstellen tijdens een bezoek aan het Dogepaleis, waar Spider-Man zich van zijn ergste vijanden heeft ontdaan.

Dan volgt een rondvaart op de Venetiaanse kanalen tijdens een privé boottocht tussen de gondels. Profiteer ervan, want al uw zintuigen worden nadien hard op de proef gesteld: kliminitiatie op een verticale toren en benjispringen vanaf het hoogste platform van Europa. Een test die duidelijk zal maken hoe goed u bestand bent tegen extreme sensaties!

Tot slot schenken wij u naast logies in een luxehotel een maaltijd voor twee in de beste pizzeria aan de zeezijde van de stad.

Interesse?

Doe mee aan onze wedstrijd en waag uw kans

 

Schuifpuzzelspel


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

DIANA JOOSSEN  06-07-2019 10:37

De reis moet ge waarschijnlijk zelf betalen !