Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Een Master-Touch GBS premium houtskoolbarbecue van Weber


DatumIngezonden op: 18-04-2019 16:00 GebruikerIngezonden door: Lien90 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 01-07-2019 EinddatumOrganisator: Would Be Chef

Tags: Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

De eerste zonnestralen priemen doorheen de wolken, de terrasjes worden uitgezet en de shortjes worden vooraan in de kleerkast gelegd. Stilaan maken we ons klaar voor hoogzomer en dus mogen we ook uitkijken naar de smakelijke barbecuemomenten van 2019!

Ideale partner in bbq crime is ongetwijfeld barbecuemerk Weber! Je kiest er namelijk uit tal van kwaliteitsvolle en mooie ontworpen gasbarbecues, houtskoolvarianten, elektrische tot zelfs draagbare barbecuemodellen. Voor iedereen het perfecte bbq-toestel en wauw we mogen er bij Would Be Chef één weggeven!

Barbecueën op houtskool compleet je ding? Dan is de Master-Touch houtskoolbbq jouw toestel. Dankzij het Gourmet BBQ System grillrooster, de dekselhouder en het One-Touch reinigingssysteem show jij jouw grill skills als nooit tevoren. Dompel jezelf onder in de meest authentieke barbecuesfeer met bijhorende geknetter en de typische bbq-geur. Zalig, want voortaan kan je bakkenbraden én grillen op hetzelfde toestel.

De Master-Touch GBS Premium E-5770 houtskoolbarbecuevan Weber combineert tal van innovatieve eigenschappen om je barbecue deze zomer onvergetelijk te maken! Het toestel is weersbestendig en eenvoudig te reinigen. Er is een thermometer in het deksel verwerkt, wat zorgt voor een permanente temperatuurcontrole. Het One-Touch systeem zorgt er dan weer voor dat je makkelijk alle as eenvoudig kan verwijderen. Wil je jouw stukje vlees of vis smakelijk roken? Dan is er een speciale rookinstelling voor een perfecte zuurstoftoevoer.

Haal alles uit de Master-Touch GPS Premium bbq met het Gourmet BBQ System. Dit is een reeks GBS accessoires, als een pizzasteen, een wok en een bakplaat waar je perfecte gerechten mee kan bereiden die je dacht nooit op een bbq te kunnen maken.

De Master-Touch GBS Premium E-5770 houtskoolbarbecuevan Weber haal je in huis voor € 379,-

Spits dus de oren en vul snel onderstaande vraag in & wie weet kook jij binnenkort als een echte barbecue-expert met deze bbq van Weber. Ready, set, grill it!

 


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

Plas  19-04-2019 12:47

1952 shocked